13 February 2010

Sepetang bersama sahabat fotografer

Rude Awakening : Wah akhirnya..
Dapat gak hang out bersama beliau,Naim . Petang tadi semasa aku kebosanan melayan facebook,datangnye mesej beliau untuk mengajak aku snap foto kat taman permainan yang tak jauh dari kawasan hostel.Gara-gara sebuah kamera Nikon yang semestinya hot,aku sanggup turun.Hehe.Berjalan kaki menuju ke taman itu,memang sangat berbaloi.Kerana snap-snap dari sebuah Nikon dan Sony Ericsson C510a,foto yang terpampang sangatlah menarik.Inilah hasil aku dan Naim dengan dua kamera yang berbeza.
Emora Style
Bila buaian dibiarkan
Fotografer of the day,Naim
Daun berkeliaran
Bersama Nikon beliau
Naim Style
Aku yang selekeh
Pemandangan sekitar taman
Tembikai ini sangat cun
Ok 4 keping berbalas 4.Tapi yang pasti Nikon tetap akan menang ok?Nak foto selebihnya,sila ke facebook aku ya..hehe

17 comments:

Mr.Chenta said...

woooooot
nice2 ;)

Emora Valeria said...

chenta : maseh bro!

sitikus said...

Good shot..chantek2.

maisyara Pot! Pot! said...

jd kekanak balik! hehehe..

cikgu isza said...

cantek, suka2

-aTie- said...

suka suka ;)

Khaizarien @ atie Blog

Emora Valeria said...

atie and isza : thanx!
mai : hehe~fizikal pun dah budak2

highcarl said...

suka gambar yg 2nd last

Emora Valeria said...

Haikal : same juge =)

zack zukhairi said...

cantik gmbr rumput tu! :)

Emora Valeria said...

zack : rumput itu chumel kan?

nuyue said...

cantiklaa pic
suuukaaaaaa

Emora Valeria said...

nuyue:maseh3!

hack87 said...

aku suke gamba first tu! dok bayang kalo la aku ade ctu hihihi

Emora Valeria said...

hack : gitu lak.heheh

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waaa.. cantek2.. anda sungguh berbakat :D

Emora Valeria said...

aisumi : maseh!hehe..