10 February 2010

Terujanya aku....

Rude Awakening : Terkesima sebentar~
Ayat takleh blah oke?Dalam keadaan yang still static shock,aku scroll balik semula page GengBlogger
 

 

Ok,memang mata aku tak tipu.Waa..~Tak pernah aku dapat masuk dalam senarai profail popular hari ini,walaupun aku tak setanding Gadis Terbilang dan juga Zack Zukhairi yang semestinya sudah famous di kalangan bloggers2. T_T
Ini membuatkan aku kagum seketika dengan pencapaian aku sendiri.Ahaha..Aku tau aku agak jakun ketika ini,sila abaikan.
----------------------------------------------------------------
Dengan penuh semangat dan ketekunan aku untuk mendapat yang terbaik dalam subjek Differential Equation,aku pun memulakan pengiraan dengan sehabis baik.Tapi laptop still di depan mata.Sambil study,aku blogwalking.
Pabila masa mulai bergerak dengan pantas,lebih pantas dari kelajuan aku mengira,otak aku mula nak buat hal dengan penyakit mengantuk aku yang tak dapat aku elakkan.Terima kasih sekali lagi kepada ZackZukhairi kerana sudi memberikan foto beliau untuk aku edit bagi menghilangkan rasa mengantuk aku sebelum aku memulakan semula pengiraan aku yang tiada kesudahannya.
Foto sebelum diedit.
 
Selepas di touch-up dengan HDR dan blending mode yang diperlukan.
Oke dah siap.So study pun kembali bermula!Suke2! ^o^
P/s : Sape2 nak jadi mangsa photoshop aku,sila rujuk kat aku bila cuti mid sem bermula ok?

5 comments:

Lt. Danny Rock said...

tahniah la sbb berada di ranking GB..

nak tnye sikit, hang pakai perkataan 'rude awekening' ni dari mane eh? dari band Megadeth ka?

maisyara Pot! Pot! said...

mai smlm jep popular.. hari ni dh tade.. ngee^^

*awek jepun tu kawaii yooo!! :D

Emora Valeria said...

lt danny : bukan2..dari satu novel remaja.
Everytime she wrotes her diary,she'll use dat word pade permulaan diary beliau.hehe
Mai : ra pun tah2 esok2 xde lek..hehe
taw xpew!

misria's said...

wah ! nak jadik mangse photoshop akak jugak lah . haha . :D u're great ! :)

Emora Valeria said...

hehe..ok je.