23 December 2010

Virus TF

Rude Awakening : Sakit lutut...
Salam semua..
Teringat lagi masa semester lepas.Incident nak ambil mop kat atas lantai yang menyebabkan lutut aku jadi sakit sampai jalan pun terhencut-hencut.Ingatkan dah ok dah lepas berurut dengan nenek kat kampung,rupanya tak ok lagi. T_T
Dah macam warga tua dah aku ni =='
----------------------
Sekarang ni tengah sumpah seranah kat SKYPE.Dari malam semalam tak boleh nak sign in.Ape kes ni?Aku saman kang.. *cewah macamlah kau tu pangkat besar.
Dalam minggu ni aku mula terperasan sesuatu lat FB.
Pertama sekali,virus game Cityville.Punya sekali 7-8 orang invite main benda alah ni.Seronok sangat ke sampai ade yang merayu mintak tolong approvekan?
Last-last aku block terus game tu.Padan muka.


Sekarang ni pulak,virus TF dah mula merebak.Bukan Tuah Fadzli tapi TOP FOLLOWERS.
Aku on FB je,yang banyak pop notification tak lain tak bukan tagged-tagged TF.Sekali 4-5 tagged benda yang sama.Kalau tag ade gambar aku tengah posing depan rumah ke takpela jugak.
Printscreen dari FB sendiri
Mohon kerjasama janganlah tag T_T Tak larat aku nak remove.Ni pun dah malas nak remove,biarkan je..
Kalau Mark Z terbaca blog aku (macam dia paham je bahasa melayu),tolong settingkan balik FB ye.Buang aplikasi-aplikasi lagho dalam FB.

Ah makin nak dekat cuti ni makin bosan.Nak buat ape pulak lepas ni..Main game FB la. =p

4 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe..

=)

samalah wei..

stress

cik.shabah said...

main fesbuk pun suram je.semakin memboringkan,hikhikhik ;p

Emora Valeria said...

kak z,memang stress kan ? =p
CS : Makin lama makin suram,tu pasal kut dia pergi buat aplikasi mengarut

aidillah HAIMI said...

sama lah. tak suka langsung. buat nyemak jeq. ^_^