19 June 2009

UteM,Melaka here I come!

TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut :

KOD PROGRAM : CK59

NAMA PROGRAM : KEJURUTERAAN PEMBUATAN (PENGURUSAN PEMBUATAN)

IPTA : UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)



'Ha!Amk ko dapat kat Melaka terus!',kate hati aku..huhu..Mule2 tuh aku usha perkataan TAHNIAH,wah epy xterkira.sebab aku ingat aku xdapat.hehe..but then..jeng3!wah,UTeM!Mmm...Melaka!Aku dah cam 'What da heck..!'..Memang mule2 seriusly aku gile terkejut ah.sebab utem was not on my UPU list.never.inilah yang dikatakan result aku dilelong aje.hehe..so,aku memang mula2 agak frust juge,sebab aku xexpect dapat kat Melaka.gile mak aih jauh boleh..huhu..tu satu,then aku tengok kos..alamak..apekebendanye nie..aku jadi da kelam keliwon..eh,silap.kelam kelibut..aku bace tol2.oh tidak,memang aku dapat kos engineering.kos yang aku nak lari...memang aku teriak habis-habisan ah mase tuh.camne aku nak survive t ngn kos baru ni.huhu..parents aku?memang mula2 agak susah nak terima ah sebab UTeM baru je bukak n then of course la da course yang aku dapat.

But now aku redho..Maybe rezeki aku nak sambung belajar memang kat situ..aku just go on,and yes aku dah terima dah tawaran nak g utem.Skunk nie aku just nak adjust dengan subjek2 baru pule sebab aku da terpesong kuar from biology.Allah dah bagi rezeki,aku bersyukur sangat2.Doakan aku berjaya di sana nanti oke! =) those yang dapat sama ngan aku,kita akan berjumpe! =p

4 comments:

.sHaZa. said...

hey rara..
u g0t the same c0arse n u like ma sista..
^_^
luck yea..
^_^

nyna said...

gudluck ya!
=D

iszee™ said...

cehh , goodluck kak!
jgn asik berlakon jd mustika jea. hahaha :D

kinaxowani said...

goodluck my lovely sis ;)