25 December 2009

Bile Emora Mule Nak Membebel.. -.-'

Rude Awakening : Last post sebab nak blah ke kampus already T_T

Ouch..Aku pade mulenye taknak la post kat entry sal nie sebab aku rase tak bape penting.tapi bile asyik dapat je benda same,hoih,mau tak meluat aku.

Jika anda seorang Myspacer, mesti recognize box nie.Kotak komen.Ni some of the comments yang telah dipost ke page myspace aku oleh myspacer yang berbeza.Memandangkan aku agak baik pade hari ni,aku cropla komen saje.Foto myspacer yang menghantar tuh aku malas nak letak.Haish.Trend budak Myspace sekarang,'Komen gambar,akan dibalas kembali'.Aku admit aku penah wat dulu,tapi tuh mase zaman aku ketagih myspace.haha..sekarang tidak lagi.Minda pun dah besar,so just act like a grown up.
Hey,aku oke je kalau nak menderma foto komen tapi bagi hati aku ikhlas nak memberi.Jangan dipakse,dirayu seperti komen2 di atas.Dengan tak penah nak tegur aku sebelum ni,tetibe dengan tak bagi salam mintak aku komen gambar ea..Hamboi..ingat aku ni muka bagi foto komenkah. -.-'

Ade siap berjanji lagi nak balas lek komen foto tuh dengan komen foto aku balik.Aku layan je..Ingat dapatla balik walaupun tak mengharap pun tapi janji sekadar ditaip je,buatnye tak.Lepas aku komen terus vanish.Lari terus oh,kate nak balas balek.haish sengalism melanda. -.-'


Bila dah banyak komen camni,yang serupa dengannye masuk,aku makin meluat dan makin lame aku wat tak tau je.Nak kawan,wat care nak kawan.Kalau add sekadar untuk singgah dan mintak aku komen gambar,lepas tuh blah begitu saje,baek toksah di add yo.Kau cari la orang yang sanggup melayan karenah kau.
Senang cito ea,aku terus terang je lah.Aku akan ikhlas untuk komen foto bile foto tuh :

1. Terus menarik perhatian aku.
2.Mereka yang mengedit foto dan maukan aku untuk berikan pendapat
3.Bukan foto kartun  or foto yang takde kena mengena ngan diri   korang.
Kalau ade myspacer yang menjengah blog aku dan terase,sorilah ok.Aku just nak luahkan pandangan aku jek.Winks~!

Btw,it is just a myspace yo. =p
P/S:Baru saje menerima komen dari myspacer2 yang baru diapprove friend request mereka sebentar tadi.Korang rase patutkah aku perlu sakit aty ketika membace komen mereka ni..

Haih sengal gilo nak mampos laa..Bagila salam ke hai dulu bro.bawak ngucap pun lea,aku tak kesah,tapi janganla terus nak suro aku komen foto. -.-'

18 comments:

HAZWAN17 said...

mcm nk pakse org komen gambar dorg jerkk eh

Emora Valeria said...

hazwan:tawu xpew..sedeyh oh..

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

wakakaa... ak menci menatang ni. nseb bek ak dah delete myspace. dah la gamba buruk prasan bagus. kalau komen xbaik marah plak dia. hahah

HAZWAN17 said...

xpe2...delete je dr fren list hahaha

Emora Valeria said...

fiffy:betul2.aq nk je delete akaun aku tapi aku pk rmi desgner edit dlm myspace,xjdi aq.huhu
hazwan:ade sorg g,aq bru ltk komn beliau.ceh!

nyna said...

ahaha.
budak2.
2 boleh diterima lagi.
kalo siap bagi tulis kan status.
"aku single,019******* @add ym.
peh.
meluat kowt.
gigih tu lelong no fon die.
hahaha

Emora Valeria said...

nyna:tuh satu lagy trend dak myspace.huhu..sengalism oh

zack zukhairi said...

ko komen je camni,
"da la buruk! muka huduh! prangai bodoh. hakhak"

nak sgt komen kan?

Emora Valeria said...

zack:ko bagy idea yg bernas.kompom delete aq trus.haha

Teyn said...

yeaaa.. i benci gile cmmnt2 cmtuh... haihhh.. meluat, kan??
huhuhu.. pendapat i same mcm u 100%.. sokong u 100%... =D

oReNdeViL'89 said...

FYI,ak xde myspace..
keh3

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

wakaka zack. ak penah komen mcm tu kt mamat sorg tu. last2 aku kena marah. dia ckp muka aku bgs sgt ke nk ktk muka org?

wakakakakakaka

PrinCe_TopEx said...

hahahah...
letakla skli pix drang..
bru drang trase...huhuuhu...

lagenda said...

Salam Ziarah.Thank kerana melawat bloq saya

Emora Valeria said...

ahha..korunk nie mmg sokong diriku lorh.maseh2!

Faqrul Reduan said...

hahahahahahahahaha....mcm2 hal la..huhu

Suhaimi a.K.a Amy said...

haha..terok3..

Biela Jailani said...

hahahahha.dulu masa aku budak2.mcm ni gak.sekarang dah tak buat wo.myspace pun dah delete.