01 January 2010

Aiyak,2010 already?

Rude Awakening : dah nak masuk 20 oh -.-'

Haih,memikirkan usia dah ade angka 2 di hadapan,aku mesti menukarkan diriku menjadi seorang yang lebeyh matured.Itulah azamku.
Not.

tak guno buat macam2 azam tapi satu pun tak penah terlaksana.huhu..Tapi yang pasti tahun 2010 nie,aku mau capai pointer 3.
Betapa gumbiranya aku pabila dapat mengonlinekan diri aku setelah 5 hari kot aku tak online disebabkan line streamyx di bilik aku still tak diaktifkan lagi... -.-' sadis sebentar.
Memandangkan dah boleh online sebentar dengan kuase laptop orang,aku ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010 kepada semua warga bloggers yang ade ketika ini dan sewaktu dengannye.Moga2 tahun ni diberkati oleh Allah.Amiiinn..
So,sempena tahun baru nie..Aku nak merasmikan Photoshop aku dengan gambar baru yang telah diedit sepenuhnya oleh aku..Betapa bosannye aku duduk dalam bilik semalam,so bila edit,jadi ah camni.hehe

Jeng3!hehe..Hanya berbekalkan brush dan gradient map aje untuk membuat background. =p

8 comments:

ieQa sWetLuv said...

selamat menuju alam sweet 20.. huhuhu..

Sharinginfoz said...

selamat menyambut 2010.. bosan2 singgah le..

Gula Naik 20 sen

Jom Gunting Rambut

zack zukhairi said...

happy new year ! :)

Emora Valeria said...

zack : thanx yo!
sharingin : hny as well!

nyna said...

hepi new year emora
:)

cntik pic.witiwt :)

oh,cop!sep!
umur kite sme.
huhu.
xbest ade angka 2.-.-

zulhilmi said...

hepi niu year~ sbaye la..haha

PrinCe_TopEx said...

smart..
eee..kamooo da tua..
20...hahahahahahha..

Nabiel said...

ape kah azam baru??hehehe..
ehmmm..krg kan cket lupe tuh ye!..miahaha
hepy new year:)