03 January 2010

Dah menjadi trend

Rude Awakening : Bila lak giliran aku nak pegang benda tuh..
Huhu..akhirnye setelah sekian lame aku tak online,akhirnye pada malam yang agak panas ni,aku nak mencoret sedikit kat kanvas putih belog nie.
Memandangkan broadband nie taknak kasik aku upload pix kat post entry kali ni,so aku terpakse menggunakan ayat2 aku yang tak berapa best.huhu..
Erk,back to your main point please?
Woops!Terlajak.hehe..Trend apekah yang ingin aku perkatakan kat sini..?Trend sekarang-Canon y Nikon dalam tangan.
-----------------------------------------------------------------
Pade petang 2 Januari,aku hangout bersame member2 aku.Dari pangsapuri bunga raya terus menuju ke Dataran Pahlawan.Syiok menghabiskan duit.huhu..
Pada jam 5,letih dah mula menguasai diri.So,hangout jap kat tingkat atas,sambil minum Coke.hehe..
So,cam bese ah,observe orang2 yang lalu lalang depan aku.
Satu je aku perasan,dah ramai rupenye yang dah memiliki Kamera Nikon @ Canon.Tak kire ah kaum muda maupun tua,ade je yang melekat kat leher ngan tangan dengan kamera tuh.
Macam dah jadi satu trend.Dulu,takdenye nak pegang kamera besar gedabak camtuh,semua nak kamera yang nipis.Sekarang,semua maukan kamera tuh,termasuk aku. -.-'
Bak kate Fareeza aka Bintunk,sekarang ni cam dah ramai nak jadik fotografer. Tengok saje kat facebook maupun Myspace,nak dikatekan every photo yang aku jumpe,semua posing dengan Nikon.
Aku taw ko jeles kan Ra?Haha.
Memang pun aku jeles. -.-' Tapi redho.aku tak mampu lagi,nanti saje aku kumpul duet dan beli.
Aku nak bercerita lagi panjang tapi aku tengok ayat aku di atas ni pun dah cam tunggang terbalik.erk,aku tak reti nak bercerita.Harap Maklum.Hehe..
Ala,konklusinye senang.Kamera Nikon makin hot di pasaran.Sekian.

2 comments:

ayien ; iena said...

btul tu.
mmg da jd trend pown.

zulhilmi said...

canon pon best (pomot jap) hahaha