16 December 2009

Hang out bersame geng zaman dulu!

Rude Awakening : bukan zaman purba kala ok..-.-'
Pada petang 15 Disember 2009,tepat pade jam 3 petang,Riz bersame Diana mengambil aku di rumah dengan kereta.Car pooling saje,bak kate orang.Lagipun rumah kami dekat2 je,so tumpang menumpang lagi afdal.hehe..Menuju pule ke rumah Nabihah untuk mengambil beliau.Naomi tak dapat datang sebab takde kat rumah.huhu..So,kami terus menuju ke MCd,tempat persinggahan untuk kami lepak bersame.Sampai sane,Wantan dan Shadila menyusul dengan motor.Kemudian,Mujen dan Ct pula datang.So,8 orang la kesemuanya. ^0^
-----------------------------------------------------------------
Hehe.tu baru permulaan cerita.Dah lame kot tak jumpa diorang disebabkan tempat belajar semuanya berbeza.Diana di maktab,Riz di UM,Shadila dan Wantan pula mengambil STPM,Mujen dan CT mengambil SPA,sebagai jururawat.Nabihah pula di Uitm dan aku di Utem.So memang agak hepi bila dapat peluang untuk bertemu semula.Kalau zaman sekolah dulu,kami memang rapatla.Gosip bersame,main bersame,gelak bersame..hehe..Macam2 cerita mula keluar dari mulut masing2 mase tu,dari cerita lame zaman sekolah dulu,cerita di U,cerita hal peribadi sekarang dan macam2 lagi.Suare gelak tawa kami agak kuat sebab dalam ruang makan tuh kitorang je yang ade,sampaikan pekerja kat situ menolong tutup sliding door nak bagi kedap bunyi.haha..kedapla sangat.-.-'.Mintak maap ye sebab agak bising.hehe..Sambil tuh,snap2 sekali untuk kenangan.hehe.
Makanan aku,Riz dan Diana.
Dari kiri : CT,Nabihah,Riz,Diana,Wantan,Shadila dan Mujen.Aku?Tukang snap

Berlima. ^0^

-----------------------------------------------------------------
Lepas 2 jam duduk di Mcd,kami decide ke Lumut waterfront untuk snap gambar lagi.Tempat tuh je la kat kawasan kami yang best tuk snap gambar. =) Macam2 aksi kitorang buat.Sampai ade satu couple tuh tergelak melihat gelagat kitorang.Hee.
Snap oleh Riz.

Snap oleh Diana
Snap oleh aku.hehe

 
Lompat!
----------------------------------------------------------------
Ngee!Konklusinya,hoho..Puas hati oh tengok photo2 yang disnap dengan pelbagai variasi handphone yang ade pade kami.hehe.Pukul 6.15 baru bergerak pulang sebab ibu dah telefon suruh balik -.-'
-Tamat-

7 comments:

Liyanaa. said...

bestnyeee hangout dgn kwn lama. confirm byk gila cerita nak share kannn ;))

zack zukhairi said...

ha! cun dah layout die. hehe.

anyway, nk komen tadi. best fries tu! wakaka

Emora Valeria said...

haha...but zack,banyk widget suda hilang.huhu..but at least da lea komn!hehe..liyana,tq!

nyna said...

wah.best je dpt kua ngan kawan2 lama.
termiss pulak kwn2 lama nyna. T__T

btw.cun layout bru.bru boleh komen :)

zella said...

dh lame xjmp member2 lame sbb smuanyer bz dgn keluarga sendiri dgn erti kate lain..smua member2 dh kawen huahuahua...

Emora Valeria said...

nYna: Hehe..tuh pun ade yg xdpt dtg. -.-' n thnx!
Zella : Hehe..kami pun da next 4 or less or so on years ke kawen guk.msti susa mau jmpe.huhu

Anonymous said...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]