24 December 2009

Oh tiada idea lagi -.-'

Rude Awakening : Sorry Pian,don't have any idea to edit scary photo. -.-'
Oh2,nape aku makin kekurangan idea untuk mengedit..Sudah hilang kah?uhuhu..sedeyh sebentar.Tapi memandangkan aku telah berjanji pade Pian untuk mengedit foto beliau,aku perah guk otakku untuk mengedit foto beliau.Dia maukan tema horror,aku tak dapat nak deliver.Maen edit je.So,taknak kena reject,aku wat dua versi.hehe..Senang cito.
Ni original foto.and ni adik Pian,dak myspacer yang juge pandai mengedit.ehe..

Bertukar menjadi HDR.Penambahan gradient dan adjust ape2 yang patut.
Horror effect yang memang tak menjadi.Aku kasi buang sebelah mate dia,letak brush,jadi lubang sikit..
Photoscape juge digunakan nak wat double image dan tekstur foto.
So,tu je lah.Aku nak wat lebeyh,makin buruk je foto dak ni kunk..huhu.. -.-'
Tamat sudah..

11 comments:

Aidi-Safuan said...

gambar awek 1 plz~

Emora Valeria said...

aidi-gambaq awek ek?sabaq2..t ada .huhu

PrinCe_TopEx said...

wahhh..
mmg gempakk la...
sooooo...gempakkkk...

zulhilmi said...

cantekk..sy pnh try gak..

http://sesukaseni.blogspot.com/2009/09/blabla.html

huhu..tp bese2 jek

GhOsToNe said...

uiks!

gmbo ke3 scary

Legasi Piston Pecah said...

suke yg last skali tuh...effect ganas...muka still ok jek..

Emora Valeria said...

sume2 yg komn:trimass oh!tpi still kne baiki..huhu

Jard The Great said...

ajar aku camna nk edit.. hehehe

Emora Valeria said...

jard:komfom!hehe

sya_am said...

hehe..nice edit~

Emora Valeria said...

sya:thankies!