14 January 2010

Lepas gian aku

Rude Awakening : Swing mode


Akhirnye...Aku dapat gak pegang itu canon dengan sendirinye tanpa melihat dari jauh.T_T aku gumbira sekali.haha.Sape2 yang memang punyai kamera itu,sile jangan gelak ok.Saye tau saye memang lambat nak miliki menda itu.huhu..

Tapi canon tuh bukan aku yang punya.Itu kamera U yang punya.Tapi tak kesah a.janji tadi aku dapat pegang 2x.And yang pasti baru  aku tau camane nak handle kamera tuh  dengan betul..Bangge seketika. Ceh,ang neh Ra.Benda tuh patut tau lame dah kot..Ye2,aku tau.Sebab tuh a aku belajar.Takdelah aku salah pegang lagi.huhu..
Aku admit memang aku salah pegang,jangan dikutuk.huhu T_T

Assignment yang diberikan oleh kelab aku kali ni berupa gambar potret.Sape2 yang nak jadi model aku untuk assignment aku sile baling laptop anda.Komfirm takde yang nak.Kamera pun takde,camane nak buat assignment...T_T Kenalah memulekan operasi menebalkan muka sebentar untuk meminjam. -.-'
Erk..ade sape2 yang nak pinjamkan pade saye sebuah kamera Canon tak?
Komfirm tak dapat doe..
Suda2,kau duk taip belog tapi tutorial kau tak siap lagi.Sengal.XD

20 comments:

Nabiel said...

aku nk jdi model ko bleh?
hahaha~

Aelfi said...

meh sini 3k.angkat gua punya D5000 :D hehehe.

Emora Valeria said...

abiel: buleyh2!
Aelfi: duet takdak..

JMR said...

saya NIKON..leh x?

Emora Valeria said...

jmr:buleyh2 angkt mai!

Zuewairy said...

nk juga pegang;)

menteil said...

huhu... serius aku tersangat jeles...

Emora Valeria said...

zue:kena g pinjam dulu ah.hehe
menteil: aku pun act.huhu

zack zukhairi said...

gambar kamera enset ang pon lawa apa?
hehe

Emora Valeria said...

zack:mmg lawa pun.hehe..maseh2!

HEMY said...

takpe...nnt ada duit beli la satu..masa tu teknologi pn makin bagus..

Emora Valeria said...

hemy:tol2..hehe

Mr.Chenta said...

wah~~~
camera sama jenis ngan kita :D

nak model
ada ni kat komen2 kita

http://mrchentasprofile.blogspot.com/2009/12/sapa-nak-jadi-model-photoshoot.html

Emora Valeria said...

mr chenta:waaa..maseh for da link!

Mohamad Amin said...

Gudluck ngan assignment... :)

::aMaD:: said...

walamakk..bestnye kamera. DSLR kan?
i minat jugak.tp sekadar mengidam.haha

Emora Valeria said...

best tpi bukn kamera kuh.hehe..ngidam guk neh

Zeeyn said...

kempunan camera tuh ;(

Emora Valeria said...

zeeyn : kita serupa..huhu

Qaseh Irdia said...

i like.....
ak pon nk 1 gak tp kt umah dah ade 2....tp bukan milik ak!!!!!....
ko minat canon ke nikon???
nnt leh la ajo ak mgedit pic sbb ak ni hanya cmreman jrg wat keje megedit nie