11 January 2010

Suasana di Makmal Mekanik Mesin

Rude Awakening : Ala..macam subjek statik ja aku tengok.
Huhu..Tengok saje tutorial sub mekanik mesin pun cam susah je,same cam sub statik dulu. -.-' Ade harapan ke aku nak dapat 4 flat this semester..Dammit.
By the way, hari ni de kelas amali mekanik mesin je,start pun pukul 5.So memang lepak2 dulu la pagi tuh.hehe..
Dengan kuase kereta Farahana,aku dan mereka yang menumpang kereta beliau menuju ke kampus induk.Naik bas mane sempat dah.huhu..Abah,mau kan kereta!
Ngee..Sampai2 tuh naseb la Dr Sugumar tak start lagi kelas.Masuk kelas,terus diberinya tutorial 1 for mekanik mesin,dengan 4 lab sheets.Mmm...Aku tengok soalan dia pun dah pening palo.. T______T
So,untuk mengubat otak ku dari terus menjadi pening,aku pun snap foto budak kelas aku!Hee..Sempat lagi kau ea Ra.

Ni name dia belt drive.Group aku kena buat mende ni dulu.

Ni governor apparatus.Benda dalam tuh lea pusing2.Aku tak pasti fungsi dia lagi.

Ni pun taktau lagi fungsi dia.

Mula mengsnap foto!


Kalau pandai,carila aku.hehe.



Kami memang suke pose bila kamera mula beraksi!
Pape hal pun seronok,tak tension!

3 comments:

zack zukhairi said...

nanti bubuh gambar-gambar ni dalam lab report tau! hahaha! :D

Emora Valeria said...

zack:baklah!tuh pun kalau lecturer approve.hehe

Mohamad Amin said...

mesin menatang apa pulak kaji cuaca ka?... hahaha....