11 January 2010

Lepas geram kat Mydin!

Rude Awakening : Cara kami nak lepaskan tension
Pergilah ke Mydin.hehe..Memandangkan tempat tuh ja yang dekat dengan hostel,so pergi je la..
Tak beli barang pun,just window shop ja.Mane taknye,kena jimat sebab duit aku pun dah kering kontang -.-'
Tengah jalan2 tuh,aku ternampak taman tema kecik. Uh2,nampak pula si comel ni tercongok je kat tepi uh.Snap2 pun bermula!
Nilah si comel tuh!Pikachu!

Beralih ke section lain!
Beralih lagi!
Ehe...Aku tengah gelak mase tuh.
Eskalator!
Huh..Puas hati kami mengsnap foto sendiri.Hehe... =p

4 comments:

LadaHitamKasar said...

aku rasa kalau si choki nampak hello kitty tuh mesti dia nak beli terus kuda tuh!

asal ada.. mydin pun mydin la~

Emora Valeria said...

lada:taw xpa..hehe..

zack zukhairi said...

comel tol ang ni! :)

Emora Valeria said...

zack: ang biaq toi...hehe