05 January 2010

Merah Berdarah

Rude Awakening : Bila kali pertama Ra memakai lab kot FKP
Hehe.. bagaikan kanak2 kecil mendapat lolipop strawberi,aku excited bila memikirkan aku akan merasmikan lab kot aku tuh.
Tapi bila dah pakai.huh...Panas ya amat.Dah la panas terik...Tapi memandangkan diwajibkan pakai mase bengkel,so kena a pakai.Dengan but yang agak berat.huhu...Seksa kaki nak angkat.
Sepatutnye aku post entry ni semalam tapi aku malas nak transfer foto ke laptop semalam.so dipostponed ke hari ni.hehe..
Bengkel tak start2 lagi ..So kami pun posing la dengan kot masing2. Jurukamera,aku lah..hehe...dengan member aku.

Erk...internet prob!takleh upload foto banyak2.haish sengal!nantila aku topup foto kat post neh!sorry!

7 comments:

pak long said...

salam..
merah sangat la mak ngah.....

Emora Valeria said...

pak long : merah kelabu ma..hehe

morriss said...

hahaa..durian tunggal dh la panas... sabar je la..

Emora Valeria said...

morris : taw xpew..huhu..

mutantxy said...

DR BDK MEKY KE STUDENT MEKY..
fuh...meky serabut abis la...
wat pening jer..

HEMY said...

nice gak kot..takde plain boring pny

Emora Valeria said...

mutantxy : sapew dak meky??den budak manufacturing..huhu
Hemy:Tapi kot dak fke lagy smart oh..hehe