16 January 2010

Milling dan posing..?

Rude Awakening : keletihan yang teramat sangat T_T
Huih menggeletar seluruh jariku nak menaip,penat punye pasal.Mane idoknye,9 jam dalam bengkel,menggantikan 9 jam bengkel minggu lepas yang dicancel.Sangat sengal T_T tapi aku hepi sebab for 9 hours,akhirnye projek pertama kami siap sepenuhnye tanpe cacat cela.Trimass kepada ahli group yang bertungkus lumus menyiapkan projek yang pada mulanya hanya sebongkah aluminium,akhirnye bertukar menjadi masterpiece yang cool. XD
 
Nilah projek yang kitorunk kena siapkan dalam masa 9 jam.


Vertical milling machine.Aku kena berjengket nak pegang break dia. -.-'
Group sebelah sedang bermilling


Ni group aku.Amir sedang mengedrill,dibantu oleh si Afiq.Aku snap2.hehe
Bila dah habis projek,aku mencari benda nak disnap.
Yang nie dipanggil Face Mill
Twist Drill!
Yang ni aku tak belajar lagi.Hehe.
Sudah Ra.Sambung next entry

8 comments:

zack zukhairi said...

cantik lab korang. kat jepon ni, lab macam kilang besi! :D

Emora Valeria said...

ngehee,zack.aq xtaw kat jepun tuh camane.so syukur je la da ang ckp gitu.

muhdzahari said...

yang bawah tu bukan rahang dia ke? nak pegang drill bit. kot. he he..tak berapa nak ingat :)

Emora Valeria said...

foto mane satu cik zahari.hehe

Nabiel said...

rndu seh kt bgkl2 cmnie~hehehe
tp ak slalu lari time bgkl..
mls nk ptg besi~hahaha

Emora Valeria said...

ang mmg cmtuh.huhu,,

Faqrul Reduan said...

gmbar nie utk com photo ke..utk lab rport..
haha...

Eng. ra..blh sye tmpah product??

Emora Valeria said...

hehe..wan nak product cmne tuh,hehe