29 January 2010

Pabila duit PTPTN hanya sekadar untuk yuran...

Rude Awakening : Alasan apela aku nak bagitau kat Prof nanti eh.... -.-'

O dammit...Aku dah dapat agak dah bile Prof nak jumpe anak buah beliau.Mesti nak tau pasal result sem lepas..Huhu...Dan bertambah2 lagi ke-stress-an aku pabila beliau nak everyone of us bagi reason nape dapat result teruk..Oh man.Dahla aku kena bagi 5 sebab for 5 subjects yang aku agak kureng skor ketika di sem 1.Dah a kena speaking dengan dia,satu hal aku nak cari reason yang agak munasabah nape aku tak dapat skor.. -.-' Jujur je la nanti..haha..
Kalau aku cakap camni boleh tak?
'Prof,I can't understand the subject.That's why I can't score.'
Takpun aku jawab camni la.
'Prof,I was too lazy during my last semester.'
Comfirm kene sepiak tang tu gak.haha..Kena susun ayat gak nie nak cakap ngan prof.huhu..
-----------------------------------------------------------------
Berbalik pade tajuk di atas..Ye,PTPTN aku sekadar nak lengkapkan yuran je..Aku sedeyh.. T_T Sape2 yang nak hulurkan sedikit duet,sile2 lah memberi.Hehe..Takdelah.Memain je..
Ni semua kerja si Aini dan Nurul.Tak pasal2 aku dah mule berminat nak menabung lepas usha tabung comel nie!Takdelah aku membazirkan duit syiling aku ke vending machine yang terpampang air coke kat kampus tu.huhu..
Maseh ye korang..Aku tak marah pun.hehe..
 
Comel oh tabung football!Nak beli bentuk kereta tapi cam budak2 je..huhu..
Doakan aku dapat kumpulkan seratus duit syiling dalam tabung neh ok.hehe..

4 comments:

nursarah said...

tabung ke tu?..comel!

Emora Valeria said...

sarah:hehe...chumel an?

nyna said...

comel je tabung tu.

Emora Valeria said...

sangat an.hehe..t ra beli satu tuk nyna!