28 January 2010

Tak same je..tapi macam same je..tah la..haha..

Rude Awakening : Kebusanan lorh.. T_T
So aku pun dengan muke yang agak sememeh mengklik2 la website yang semestinye ade dalam laptop aku nie.Tetibe je otak aku berbunyi 'ting'!Idea suda datang!Terus ke website tersebut.Ya..sudah lame aku tak menjengahkan diriku ke website itu.Disebabkan muka aku ade perubahan dari segi tumbesaran pipi yang amatlah berkesan,aku pun nak gak tengok muke aku mirip sape.hehe..
Eh cam tunggang terbalik je ayat2 aku nie..Haih,biaq pi la.




Same ke tak?Hehe..Memang sah2 aku takde keje and takde idea nak post ape kat entry kali nie.huhu T_T
Ra,sambung buat kerja anda yang sudah bertimbun2

11 comments:

noor afzan said...

semua pelakon korea jepun aje..

Emora Valeria said...

afzan,ade je celeb hollywood. T_T

PrinCe_TopEx said...

semuenye comel2 belaka..:)

Emora Valeria said...

maseh2..hihi

Nazz said...

Ehek.. diorang tak secomel yg pakai tudung tu .. kan kan kan?

Pocket said...

first time ere,
nice blog u have,

tak aci!! gambar itu diambil dari angle yg agak dari atas... cuba taruk ala ala gambo ic tgk.
mesti accurate sikit :D heheheh (Iyer iyer jer kan)

Emora Valeria said...

nazz: aaa...diam seketika.hehe..xtaw mau ckp pe..ngee!
Pocket : T nak try tpi gmbr i.c buruk oh!

ARC™ said...

warghahhahahhahahhaha
mende ni memang best

tapi aku dah bertahun xmain...dlu rajin ar mase main frenster pastu copy embed code die letak dalam profile

die kate mke aku cam halle berry...dem!

Emora Valeria said...

arc: halle berry takleh blah doe.haha!

zack zukhairi said...

a'ah la!
muka ang sama ngan otsuka ai!
baru prasan!

Emora Valeria said...

zack,tol ke?tpi ai kiut g..hehe..arigato~!