26 January 2010

Aku keliru

Rude Awakening : Atas permintaan member kuh.
Aku melihat je objek nie..Keliru jap.Member aku cakap objek nie lembu.tapi de yang kate objek tuh pig.Erk..Mane satu yang betul nie..Setahu aku sebagai tuan empunya objek berkenaan,aku rase objek tuh memang lembu.Name dia pun moo-moo.So sah2 la lembu.Tapi bile ku bawa objek nie ke hostel,member2 semua cakap laen.Alahai.Tak kesah ah,janji aku sayang objek nie.Kan moo-moo yang cute!!
 ------->Ha korang decide ah nie lembu ke pig,janji aku tetap cakap ini lembu!Muahaha!


Moo-moo,sayang kamu!
Aku tak ingat sape yang bagi hadiah benda ni dulu tapi takpelah,janji aku sayang dan suke.Arigato!

13 comments:

zack zukhairi said...

ini lembu arrr...
yang kaler pink tu tanduk die.
yang kaler coklat tu telinga die!
hehe! comel seyh!

Emora Valeria said...

Zack:aku tau tuh.comel gila!

aisha wUtevA!! said...

aku rasa nih mix.
hidong jek yg agak confusing.
ahhh, ko anggap jek lembu, abes citer kan??
hehe...

btw, ia sangat shcummelll

Emora Valeria said...

Aisya:ha taw xpe..moo-moo dah ade backup nie!hehe

noor afzan said...

aah..la..
orang yang design lembu ni sengaja nak mengelirukan kita..
huhu~

Emora Valeria said...

afzan :hehe..taw xpew..tp xpe..lembu je..hehe

afiq said...

lembu2.. heheheh :P

perempuan ITU said...

Wow,ni mesti bapak dia vavi , mak dia lembu ada tanduk pink.wakaka.comel seyh

Berhati-hati bila membaca kerana...

Emora Valeria said...

ahaha..a'a guk an.mix2.hehe..

shazalisme said...

lembu~

Emora Valeria said...

shaza:tol tuh!

Dak Wan said...

100% pure beef - McDonald Hahaha! Lembu kaler pink pon ada kan?

Emora Valeria said...

dak wan:ha ade2.hehe..