24 January 2010

Dan dari kerana mata

Rude Awakening : Makin sembuh kut.. T_T
Mmmm...Terseksa aku dari malam semalam sampai ke hari ini disebabkan oleh mataku yang agak sakit selepas menjalankan aktiviti welding semalam
Tu lah kau Ra..sape suruh tak pakai face mask mase tengah usha orang lain buat welding..Padan muka ang.
-.-'
Manela aku tau kalau tengok orang lain buat welding dari direct contact terus ke mate,jadi lagi pedih..huhu..
Mate mulai merah menyala start jam 9.Pukul 12 lebih baru sakit gila.Mate sebelah kiri jadi cam completely half blind.Bukan terus blind but agak kabur keputihan bile melihat surrounding.
Seksa aku menahan sakit. T_T Pagi tadi pun begitu..Ok sket tapi agak sepet mateku.hehe..
Petang ni beransur ok.Alhamdulillah.
---------------------------------------------------------------
Baru mukadimah.haha!Aku bukan ape.usha2 folder foto,aku terjumpa foto edit aku.
Ha..Mate aku merah,tapi edit je..
Kalau mate aku sakit jadi merah camni kan cool.haha..aku sanggup sakit mate aku.
Takdelah.
^.^
Ape lagi aku jumpe eh dalam folder foto aku.
Foto mate ungu.Buruk. -.-'
Mate katak. XD
Kalau korunk terbalikkan skrin laptop nie,korunk mesti prasan betapa huduhnya foto neh..Serius.Try ah. X)

Ra,g solat Maghrib.Haih.

15 comments:

ARC said...

okeh nak cakap pe?lawa edit tp mke cute terlebey hak3

u know what I mean

Emora Valeria said...

arc:aku tak memahami..huhu

F U N F A B U L O S I T Y said...

wah..cantek mate-tapi takleh tgk lelame-tatooottt-larikkk ;D

Emora Valeria said...

erk..mateku menakutkan ke?

PrinCe_TopEx said...

wahh..gempakk gyle r..

Emora Valeria said...

topex:anda lagy hevat!

zati tarhizi said...

wahhh! cool la edit mata tu.

Emora Valeria said...

arigato zati!hehe..

a1zudd1n said...

cuak gile ak tgk..huhu

Emora Valeria said...

yg mnekah.hehe

ARC said...

mksud ku,
mke kanak2 r wey hak3

Emora Valeria said...

arc,baru paham.haha...tuh muke zaman umo 17 kut

BudakCHOCO Official Blogger said...

seyes lawa gyle pic nieyh..! :) tgn yan da kaku gune photoshop.. kui3... nk gune brush pom da igt2 lupe..

Emora Valeria said...

hehe..rilek2.bile da sentuh balik,msti xkaku.hehe

nyna said...

serius suka tengok cara kamu edit pic.
cool :)