06 February 2010

Bile malam menjelma..

Rude Awakening : Make it more realistic..
Aku sekarang ni dalam keadaan yang sangat mengantuk.dengan otak yang still tak dapat nak keluarkan idea untuk menggubah soalan untuk survey yang telah disuruh oleh Dr Syed.So dalam keadaan yang sangat la mengantuk yang teramat sambil menguap untuk kali ke 5,aku pun bukela photoshop untuk mengedit.Mangse kali ni,foto aku.Tuh pun main edit je..Ahaha...Buruk seh.
So aku letak foto before and after.
 
Foto ni tak sengaje di edit sebab nak tunjuk kat si Neo camane nak edit background.
Tup2,jadila foto camni.

Foto ni lah yang aku edit untuk menghilangkan ngantuk.Sangat tak smooth editan aku kali ini.. -.-'
Ya aku tau pose aku dalam due foto ni dnak dekat same ok?hehe..
Next time aku akan upload tutorial penukaran background.So tunggu jela.
=)

2 comments:

PrinCe_TopEx said...

yeahhh..
nie yg xsabar2 nk tuggu tutorial tu..
huhuhuh

nyna said...

comel je ape ^^