07 February 2010

Saya mau Mr Nerdy saya boleh?

Rude Awakening : Dress satu,t-shirt satu.Mission Accomplished!
Betapa slacknye hari ini bile BIMB buat hal lak di saat aku nak mengeluarkan duit dari akaun tersebut.. -.-' Nasib baik ade backup akaun lain.Hee..
----------------------------------------------------------------
Memandangkan hari ini hari cuti yang sangat bahagia bagi aku dan member2,kami decide nak pergi window shopping.Dengan berbekalkan transpot bas sahaje,kami sampai la kat Melaka Mall dalam jam 12.Wah..rambang mata aku melihat betapa banyaknye sign diskaun yang sangat la menarik perhatianku untuk membeli segala jenis baju dan barang yang dipersembahkan.Tapi nasib baik hati aku kuat untuk menahan dari membeli sebab aku tau duit aku pun kena simpan.Takleh membazir.Ceh.
Dalam banyak-banyak benda yang dijual,satu tempat je yang aku paling suke usha tadi.Nak beli,mahal la pulak...Tapi teringin gila..Sesiapa yang sangat baik dan cool,tolong hadiahkan aku benda ni boleh tak..
 
Dapat beli satu almari,masyuk ni..


Nak patung Mr Nerdy!Yang pakai tie tuh.
Dapat patung ni pun aku suke!
Aahh..Dapat tengok,peluk dan snap foto dengan patung ni pun jadila.. -.-' 
----------------------------------------------------------------
Perjalanan diteruskan lagi dengan menuju ke Melaka Central dan disambung ke Jaya Jusco yang dikatekan JJ yang terbesar di Malaysia.Korang nak tengok dalam dia,lihat la entry Oh Melaka.Memang besar pun.Aku teruja bila dapat menjejakkan kaki kat situ.Hee..Masuk2,dah nampak decoration untuk Happy Valentine's Day.Snap2 pun mule!
 
  
  
  
Snap oleh kami bertiga mengikut giliran.hehe..
Tak beli pape sangat pun,dapat satu t-shirt pun cukup.Murah..hehe..
-----------------------------------------------------------------
Lepas dapat berjalan2 dalam JJ tuh,kami pulang dengan jalan kaki ke MC kembali.Tengah berjalan tu,dapat snap lagi satu foto.Awan pada ketika itu sangat menarik.
Aku letih.Kaki sakit.Nak rehat.Kerja kena siapkan.
So,bergeraklah tangan kau Ra,siapkan kerja anda!

6 comments:

Aidi-Safuan said...

wahhh...hati2 jalan kat kat JJ tuh. kang meletup lagi kang. :p

Emora Valeria said...

aidi :baeklah.tapi pas meletup,cun lak tempat tuh.. XD

ejam said...

terima kasih kerana sudi mengunjungi http://OhMelaka.com

Emora Valeria said...

same2 ejam!

ARC™ said...

agaggaga ko taw x tempat tu dlu aku penah gi mase aku blaja kat matrik mlake...kat situ r aku beli patung utk awek ak dlu...mmg banyak dan comel2...kalo bg aku pn aku nak hak3

Emora Valeria said...

arc:ala..bagi kat aku satu weh..aku takde teman lelaki nak bagi hadiah patung.sangat sedeyh (dengan muke seposen)