07 February 2010

Modella Photoshoppa!

Rude Awakening : Serius aku suke edit foto beliau!
Memandangkan sangat tension dengan subjek mekanik mesin,aku decide nak releasekan tension aku kat photoshop.Dengan berbekalkan foto member kelas aku,aku pun menggubah foto beliau dengan sehabis baik.Korang,silelah judge hasil kerja tangan aku ok? =)

Before and After Photo
Oke yang ni another one
That's it!So anyone?Tolong bagi komen.Aku tau makin lame aku edit tak segempak dulu T_T

20 comments:

Nabiel said...

ang mmg suke bt aku jeeeleesssss!hehehe

PrinCe_TopEx said...

sape kate dah xgempak??
still gempak ag!!
xtpu!!

Emora Valeria said...

Biel,aku suke bgi ang jeles.hehe..
topex,arigato!

r0sLiNa said...

wah lawa2...

YunK said...

aku suka awek tu.. haha

Emora Valeria said...

ros:maseh yo!
Yunk:aku pun suke!

ariff said...

tu member kelas hang? kirim salam sikit :D

kalo bab edit tu, yang first one tu cantik ah

Emora Valeria said...

Ariff,baeklah..t aq kem slm kt dye eh..
Bab edit tuh aq pn suke yg no 1 gak.no 2 aq xbpe nk rety sgt.btw tq!

akihiko said...

ni cam pakai photoscape je nih =D

Emora Valeria said...

akhiko:yup!gabungan photoshop dan photoscape

maisyara Pot! Pot! said...

amoi chantek! hahahaha...

she cute!!! kawaii!

Emora Valeria said...

hehe...arigato mai!

zack zukhairi said...

cun ah!

Emora Valeria said...

dah model pun cun zack..huhu

Omaw Rozduan said...

nice,
very talented ;D

thumbs up!

Emora Valeria said...

Omaw : thanx bro!appreciate it! =)

SYED HAKIM said...

menangis sebentar lihat model itu...

T,T

Emora Valeria said...

syed : lea lak nanges..

MéuzAngelo™ XXIII said...

fuyooo... lawo...! kehkeh.. ;D

Emora Valeria said...

ahaha.dye sgt lawa!