09 February 2010

Disebalik bebola kaca itu..

Rude Awakening : Trimass kepada Zack Zukhairi untuk idea beliau dalam penghasilan rekaan tajuk entry kali ni.
Wah...Selesai sudah test mekanik mesin.Lega mula terasa walaupun aku tau agak susah untuk aku score subjek itu.Doakan aku berjaya ok?
------------------------------------------------------------------
Sampai je bilik dari makan,aku terus on laptop dan edit foto bagi melepaskan stress hari ni.Agak suke dengan hasil kerja tangan aku.Tapi kalau korang lihat sebagai juri pemerhati,ape reaksi korang bile lihat hasil kerja aku nie?
 
Foto sebelum diedit.
 
Selepas diedit.Penggunaan photoshop cs3 dan photoscape digunakan serentak.
Pape hal pun,aku suke la edit foto beliau.Senang.Ngeehee~
By the way,maybe cuti mid sem aku nak open balik editing request aku kut..So nantikanlah entry2 lepas ni yang penuh ngan model photoshop!

12 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

nice lor hsil kerje lorr.. hehehe.. simple! :)

*tamo stress lor.. tk elok..

~kuyam~ said...

whoaaa...sgt nice!
terer u edit dat pics :)

Emora Valeria said...

mai:hee...taw2.sbb tuh edit je keje.xnk stress.hehe..btw tq babe.t bile mase nak ra editkn ur foto,oke ja.hehe
Kuyam: Oh2~sgt segan.hehe..thanx!

joegrimjow said...

lawa2
sape pompuan tu lagi menarik soklan untuk ditanye

Emora Valeria said...

joe : biarlah rahsie..hehe..kalau usha entry lepas,ade sebut name dye.

MéuzAngelo™ XXIII said...

entry mne satu ade sebut nama dia? ehem2.. kenal2kan la kat ktorg ni.. kurang2 facebook dia... kehkeh.. :p

anyway, nice work..! ;D

Emora Valeria said...

angelo : ha carila sndri.hehe...

nyna said...

lawa!
:)

Emora Valeria said...

arigato nyna!

ringo said...

perghh.sumpah smart

Nabiel said...

adehhhh~
dia lagi!!..ang mmg laa~:P

Emora Valeria said...

ringo :trimass bro!
biel,aku mmg nk bgi ang suka pn.ahaha