16 February 2010

HangOutBersamaAnumKesayangan =)

Rude Awakening : Hey aku addicted boleh?
Semalam bersama dengan beliau.Ok aku gembira melampau.Melihat beliau membawa kamera Nikon D-3000 dengan selambanya.Hey serius aku jeles dengan kau Anum.Tapi aku suka. =) Sebab minat kita sama!
Lokasi yang diplih,rumah buruk di kawasan Lumut.Aku drive dengan sangatla cermat ke sana.Bersama dengan aku dan Anum mase tuh,Apex,Fahmy dan Cepuk.Minat yang sama bergabung. =)
Hasil kerja aku dan Anum.Gabungan Handphone dan selebihnya Nikon
Snap oleh Emora 
Foto-foto ini disnap dengan handphone. 
Di bawah ini ialah Anum.Bakal fotografer yang best!
  
Foto dibawah ini disnap dengan Nikon.
  
Snap oleh Anum 
Penggunaan Nikon digunakan sepenuhnya
Aku admit aku taktau nak buat ape ketika ini.Disuruhnya baling daun,aku baling saje =p
Diedit sepenuhnya oleh Anum.Aku tak sentuh pape kat foto ni
Ini disnap oleh Anum
  
Foto atas ini dikreditkan kepada Fahmy.Oke sangat lawa shoot anda
  
Sila abaikan cara duduk aku yang tak sopan ini.Komfirm direject kalau nak buat isteri =p
  
Ok aku taktau nak pose
Jika anda berminat dengan hasil karya beliau,silalah ke Facebook atau ke Blog beliau.
P/S : Ketembaman doe..

16 comments:

joegrimjow said...

hakhak
jadi model untuk blog sendiri adalah kepuasan yang pasti
jom bergambar#
;)

SyaffeQ said...

sangat suka!!

pose menarik!!

angle menarik!!

kesan khas menarik!!

saye tertaik!! adeeiii

Emora Valeria said...

joe : memang satu kepuasan yg amat..hehe

syaffeq : maseh bro!

PrinCe_TopEx said...

fuiyooo..
sungguhh kagumm!!
sungguh smarT!!

nyna said...

serius gambar lawa even snap gune fon
thumbs up! ^^

zulhilmi said...

cantekk!!

tp entry ni mcm promote nikon..hahaha

btw nice photo

Emora Valeria said...

zul : ahaha~memang pun.sebab dah xde g kamera itu.huhu..
topex : maseh!
nyna : hehe/..sebab tuh smpi la xbli g kamera itu

.BUTANG. said...

hoy hoy hoy,, sumpah jeles okkayy,,!! hehe ;)

nurain rodze said...

jeles lahhh dengan sume gambar kak emora .

ececeh , sori lama tak melawat .
maklum lahhh . sibuukk

Emora Valeria said...

ain : ehe..maseh~xpe2.hehe

maisyara Pot! Pot! said...

suke gmbr yg kdua last tu.. so sweet yoooo!!!

Emora Valeria said...

hee~maseh yo!

LORD ZARA 札拉 said...

kak zara nak jadi model yg tembam~

sila terima~

Emora Valeria said...

hee...boleh saje. =p

Hami Asraff said...

cantek gambar :)

Emora Valeria said...

maseh hami! =)