18 February 2010

Sedapnya....

Rude Awakening : Oke baju blog dah bertukar =)
Oke aku tau nampak macam agak suci je layout blog aku sekarang,berbanding yang lepas.huu..Teknikal problem lah,so terpaksa tukar. =)
---------------------------------------------------------
Oke memandangkan aku terpaksa menunggu masa untuk melihat kembali scene CSI LV (sila klik di sini untuk melihat ),aku pun mengusha folder album dalam handphone aku.Oke foto makanan yang aku snap kelmarin still ade lagi.Dan aku lapar.So,nak bagi korang lapar same boleh ?
Snapshot ini diambil ketika aku bersama family menikmati makan tengahari di Secret Recipe.Diambil sepenuhnya oleh aku dan adik aku,menggunakan handphone C510a.Tiada adegan copy paste di website lain.
Chocolate with whipped cream.Minuman aku
Mi Soba =)
Lasagna.Makanan aku juga =p Hey sedap!
Chicken Corden Bleau.Bawang itu.
Makaroni.Uhh..dengan keju yang sangat la sedap.
Oke aku makin lapar.Huhu..
So itu saje.agak2 lapar malam2 buta camni,sila tengok entry ini lagi =p
Jahat oke?
P/s : Jangan lupa cekodok ni.Ingat makanan tradisi juge.hehe..
(Disnap di kedai makan terletak di Kampung Gajah.)


12 comments:

Muhammad Safie said...

ada makanan plak...lapa ni memalam

Emora Valeria said...

tgh lapa gak.sebb tuh buh foto ini.hihi

mie said...

tgk makanan....
jadi kenyang plak....
hohoho

nyna said...

wah!
meriahnya makanan.
serius nyna tengah ngidam gila nak makan Lasagna.
seafood lasagna dekat pizza.
my favourite!
tahniah!kamu bejya buatkan nyna lapar sekarang.
hehe

maisyara Pot! Pot! said...

i love chicken corden bleau n makaroni keju ade udang2 tu.. sedap! grrr... tibe2 lapau lak.. :P

Emora Valeria said...

Mie : hee~kenyang eh
Nyna : yes eksperimen untuk melaparkan orang berjaya!
mai : lapa eh..hehe

cik EPAL said...

serious lapar masuk sini :D

Emora Valeria said...

cik Epal : hehe..Nanti singgah lagy kalau nk bagi perutmu lapa. =)

Muhammad Safie said...

stiap kali singgah lapa balik...adoi..

Emora Valeria said...

hehe...sape suruh usha lagy.hehe

syera said...

haha :DD sedap seyh .



nice edit sis :)

Emora Valeria said...

syera : lapa x? XD tq dear~