18 February 2010

Boleh tak ambilkan awan itu untuk saya?

Rude Awakening : Sejuk gila~ -.-'
Mood bilik aku sekarang melampau2 sejuk,ditambah dengan cuaca yang agak basah hari ni.Bertambah2 sejuk aku kat dalam ni.Otak dah slow down,badan dah sakit sebab tak larat nak tengok slideshow depan mata aku yang tak siap2 lagi.
Padan muka,sape suruh procrastinate kerja. -.-'
-----------------------------------------------------------------------------
Bila otak jadi begini,aku cepat2 mencari foto untuk dijadikan inspirasi.Ok aku takde teman lelaki,so abaikan idea untuk mencari foto seorang jejaka.Membelek2 folder handphone,baru ku perasan berlambak2 foto awan aku snap.Cepat2 ku transfer ke laptop dan menambah baikkan foto2 ni.Hasilnya..

Disnap ketika dalam perjalanan pulang dari MRSM Pasir Salak
Di perkarangan rumah.Senja dah menjelma.Awan berkepul2.
Ni disnap oleh adik aku.Mase ni nak senja.
Panorama senja dari dalam kereta. =)
Halaman rumah aku.Awan sisik ikan dah ade!
Kalau dapat awan segempal,boleh buat bantal tidur.Masyuk gila~
P/S : Sape2 yang rajin,mintak tolong habiskan slide aku nie T-T


12 comments:

luvly mya said...

chantek2 picture nye..
wow2=)

amirah said...

cantiknya view...:)

Emora Valeria said...

Maseh korang =)

Muhammad Safie said...

kene mintak tolong doraemon kuarkan alat dia..nanti kalau dia bg pinjam, leh ar main awan tu okeh.. :p

Emora Valeria said...

ha buleyh2! suke~

.sHaZa. said...

seriously smartt!!!
:))

cik EPAL said...

ambil la awan tu :)

Emora Valeria said...

cik epal : hehe~tapi xsmpai.camane.huhu
shaza : maseh sygs~

Husna Hadzarami said...

owh. suka photographing ye?
nice shots btw, and nice blog too :)

Emora Valeria said...

husna : sgt suka =) maseh2~

admin said...

terernya amik shot picture tu.. pakai DSLR eh? ke kamera biasa2 je?

Emora Valeria said...

admin : pakai handphone.hehe