19 February 2010

Pelempang perisa sup power satu!

Rude Awakening : Emosi,tolong ah jangan macam ni..huhu
Tepat jam 10 malam,aku terus on laptop.Alasan nak buat slideshow TITAS yang still tak siap lagi,tapi ni dah lain tempat dah masuk. -.-' 
Bila online,tab browser aku mesti wajib on Facebook,Myspace,Blog dengan GengBlogger.Kalau mood nak tengok cerita datang,aku on kakiinternet.com.Usha CSI.
Memandangkan hari ini mood aku still lagi dalam kondisi tak ok ( dari dua minggu lepas lagi sebenarnya),aku pun mengepost shoutout yang agak sengal kat facebook.
Klik imej ini untuk tumbesaran foto yang hebat ^.^
Oh ade jugak yang nak bagi pelempang kat aku eh~Sampai hati korang.
Nasib baik pelempang maya je korang bagi.ahaha..
Tah bila mau pulih balik mood aku ni.Ni mungkin sebab aku dah lama tak kibarkan bendera jepun.Sebab tuh mood aku tak ok kut.
Abaikan~
(Kalau tak paham maksud kibarkan bendera jepun,sila bertanya.Dapat tau pun si Nabiel bagitau.Hehe)
--------------------------------------------------------------------
Nak merilekkan hati yang sentiasa emo,aku edit la foto ni.Dari hari ape tah aku duk abaikan sebentar foto yang diminta untuk edit.huhu..Maaf ye saudari.
Makin hari makin simple aku edit. -.-'
Nak bagi lagi hepi sedikit emosi aku,Anum telah berikan aku foto selebihnya yang beliau baru saje edit.Maseh sayang =)

Sudah,kerja tak start2 jugak.Hadoi -.-'
P/S : Sempat lagi ke untuk aku mempromote beliau..?Sempat2.Untuk peminat blog Dunia Zara,sila undi tuan empunya blog untuk menjadi pemenang top100wanita.
Sila klik di sini untuk melihat blog beliau =)
Banner disponsor sehabis baik oleh aku sendiri.Hehe..~ XD
Semoga berjaya Kak Z~

13 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

jom main lempang2.. hahaha..

*undi lg zara! yeaaahhh!

Emora Valeria said...

Mai : ha jom2.Nak pelempang perisa ape.hehe.

PrinCe_TopEx said...

xbeshh men pelempang..pe kate men sepakk terajang..bruu adventure..hahahahahhahahaha..

Emora Valeria said...

Topex : berani dirimu bagi sepak..huhu

Muhammad Safie said...

ganaz la lempang2..anak org tu wehh

Emora Valeria said...

safie : tak kesah ma.sebab otak tgh weng2~

Nabiel said...

ak xtau pape psl bndera jepun~
(mke innesen)hehehe
nway..nice edit!!:)

LORD ZARA 札拉 said...

tumpang ciommm!!!

Emora Valeria said...

biel : jgn nk wat xtaw a..hehe
zara: hai kak!buleyh2~

Framestone said...

amboi hhuh bro dah lame xlempang org nie huhu

BroFramestone Blog

Emora Valeria said...

Bro,jgn bro.t panas pp ni ha.hehe

maisyara Pot! Pot! said...

ape2 jep.. strawberry ade? :P

Emora Valeria said...

strawberi?sebentar ye.hehe