20 February 2010

Hati tersentuh seketika

Rude Awakening : Terima kasih Ain sebab masukkan entri Amazing Guitarist =)
Dalam keadaan yang sangat bosan,ditambah dengan slideshow yang tak berkesudahan,aku masukla ke dashboard blog aku.Oh banyak update dari segala mala bloggers yang aku follow.Satu demi satu entri aku tengok.Tetiba ade entri tajuk gitar.Oh cepat2 aku masuk.
---------------------------------------------------------
Terkesima aku melihat budak yang seawal 13 tahun memetik gitar.Aku yang dah umur 20 ni pun tak reti nak main chord A ok.So tak puas hati lagi,aku masuk youtube.Mencari lagu lain yang dimainkan oleh beliau.Ok lagu faveret aku pun beliau main.Terus aku download video tersebut.Sangat sedap petikan gitar beliau,seiring dengan melodi original lagu tersebut.



video
Klik Play untuk hidupkan video ini


Aku ingat lagi,lagu ni dari soundtrack Batman the movie.Waktu tu,aku baru dalam zaman sekolah rendah.Sampai sekarang aku ingat lagu ni. =)
Sape2,sila ajar main gitar macam tuh..huhu

6 comments:

Nabiel said...

Ra..
buley maen gitar ke?

Emora Valeria said...

xrety g.ahaha~

maisyara Pot! Pot! said...

mai suke lgu ni.. abg ke 2 mai slalu main gitar lagu ni mase zaman mude dulu.. hehe.. skng dh pencen! :P

Emora Valeria said...

wah abg anda mesti hebat~

Melz said...

cantik lagu ini dimainkan :)

Emora Valeria said...

=) betul tu melz