20 February 2010

Kalau aku diduplicate,camane eh?

Rude Awakening : Kembar seronok... ^o^
Walaupun hakikatnya,aku takde kembar oke?
Masa zaman sekolah dulu,imaginasi aku sangat tinggi sehinggakan aku jadi lupa dengan dunia realiti.Bukan aku berangan,tapi berimaginasi.Salah satunye,kalaulah aku ade sorang kembar.Sama pendek,sama tembam,sama buncit.. takdelah aku merana sorang2 dengan ke'gemuk'an aku.huhu~
Hee~Boleh tukar tempat jap.Kalau aku tak suke g kelas tu,aku switch tempat je dengan kembar aku.Bukan orang perasan pun ^.^ Bila ade kembar,tak perlukan kamera kalau nak tengok muka time kite tengah tido camane.Suruh si kembar demo kan saje.
Banyak benda aku boleh buat kalau aku ade kembar.Tapi satu je yang aku tertanya sampai sekarang.Kalau kembar tu ade teman lelaki masing2,camane si jejaka tu nak cam gadis beliau eh..
Sape2 yang ade kembar,sila beri jawapan.hehe..
------------------------------------------------------------------
Camnila rupa aku kalau ade kembar..Haha~
Bayangan maya kalau aku punyai kembar ^0^
Oh nampak kurus masa ni. -.-'
Aku admit aku lemah sikit kalau nak bercerita. Maapkan aku kalau ade yang tak paham dengan penulisan aku -.-'

16 comments:

aku zaty said...

kalo ade kembar mmg best!=p
tp mcm pening sikit kowt parent kite nty..
nak melayan dua2 skali..
haha!

p/s : tengok kembar2 kat skola.. mmg jeles!=_="

Nabiel said...

klu dikembor kn?
hehehe..
nk knal la ngan kembo ang!hehehe

Muhammad Safie said...

ok gak tu ada kembar..cume kene selalu berkongsi la.. Camne Si jejaka nak kenal? erm.. Setiap kembar mesti ada kelainan skit..

luvly mya said...

tringin nak ade kemba..haha
macam best je tgok yang ade kembar..
esp budak2..cute je

s y i e r a said...

uish .
cyesly kte mmg sme (:
ira pown ske kmbar n ,
once ira pena mengkembarkan diri ira .
wat nme sndr n pgg due fon .
bile marah kat s0meone ira kuarkan watak kembar ira tuh !
haha
>__<

Emora Valeria said...

safie : oh boleh eh tau..huhu..nak teman laki yang kembar la.hehe

mya : taw xpe..hehe

iera : wah serupe tol eh ngn kite. ^0^

Emora Valeria said...

zaty : diriku juge inginkn kembar.sbb tgk cam best a..

biel : sampai aty ang -.-'

maisyara Pot! Pot! said...

kalo leh, buat mate salah sowg drpd emora tu sepet. leh cam mane adik mne kakak.. hahaha..

*memandai jep

Emora Valeria said...

Mai : camane nak bagi sepet tuh..hehe..

TMUkmkd said...

laki tu kene tahu gak la! kalau tak dah kawen bahaya :D

Encik Zul said...

aku pon tringin gak nk ada kmbar.. tp kmbar aku nk ke ada aku?? haha

Emora Valeria said...

zul : hehe~boleh lak camtuh.a'a an.aku pun tak terpikir a.

Miss Alisa said...

heee mak sayerr pon ade kembar ! hekssss !

LORD ZARA 札拉 said...

tak nak kembar~

nanti mesti dia buat dunia sebelah dia plak~

muahaha~

Mohd Nasri Md. Nasir said...

klau la kembar pmpuan..
pning nk plih..sme je..hehe

Emora Valeria said...

alisa : bestnye ade kembar!!

kak zara : tuh kalau kak ade kembar. =p

nasri : hehe..yeke pning nk plih???