14 February 2010

Kegilaan foto mula terasa

Rude Awakening : Esok nak pi hang out oh~
Hari kedua cuti mid sem. Pagi2 dah bangun,siapkan diri untuk berjoging aka menguruskan lemak pipi.Hee~Aku gembira,3 pusingan stadium non-stop dan akhirnya keluar segala peluh yang terkumpul dalam badan aku.Nak kurangkan berat sedikit.Sekarang 47.8 kg.Aaa...Agak2 nak bagi kurus pipi,berapa kilo kena kurangkan?
-----------------------------------------------------------------
Tak sah kalau tak snap foto.Tapi kali ni,adik2 aku yang snapkan foto.Mau diconquer habis handphone aku tadi.Aku tukang edit je. =p
Memandangkan adik aku yang sorang nie duk snap foto beliau sendiri,aku decide nak edit sket bagi nampak macho..(dalam kurungan). Hehe~
Hasil kerja aku dan foto ini disnap oleh adik kedua.
Ni adik aku,Safwan
Dah jadi CameraWhore,same macam akak beliau =p
Edit di atas ni semuanya dalam HDR.Hakikat yang hakiki,aku dah tak reti nak semakkan foto.
Foto di bawah ni adalah hasil snap oleh adikku yang bongsu.Sila amik note yang foto ini disnap sepenuhnya dengan handphone.Tiada editan blur berlaku.Hanya penambahan font dan frame sahaje.
Fotografer yang tak bertauliah lagi,adik bongsu,Syazwan.
Beliau gila suke mengsnap foto sebegini rupa.Aku kagum juga.
So konklusi,adik2 aku dah jadi macam aku je.Gila foto.Sekian.

13 comments:

Nabiel said...

pehhh~
adk bradik ade bakat nie ra!hehehe
adk take pic..
akaknye edit pic~hehehe

INDRA QIRANA said...

wah menarik... shot gambar ada artistik..bagus polish lagi...

Emora Valeria said...

biel : t senang nak wat bisnes.hehe..
Indra : maseh2!

JAI said...

Gambo class..keep up the gud work

Emora Valeria said...

jai : maseh! =)

GhOsToNe said...

nice pics

Emora Valeria said...

ghostone : tq bro!

maisyara Pot! Pot! said...

tape.. blajar dulu.. nnt lelama, lawa ler picture yg kamu amek.. :D

PrinCe_TopEx said...

smuenye smart!!

Emora Valeria said...

hehe..tq mai! =P
topex: maseh2!

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

semua sekali mata photographer~

ni yg syok ni~

hehehe~

nak buatkan poster?
wah, nyiru kecil sgt, dunia sebelah zara tadahkan~

L said...

That's cool!
I don't know where I left my gear and stop taking photos.

Sigh.

Too busy with my hectic life I guess.
BTW darl, if you don't mind, I want to link u in my blog.

Love.
Bubble Boy.
L.

Emora Valeria said...

zara : hee~tapi kamera nikon still tiada dalm senarai personal belongings.huhu..
Oh sangat gemnbira.tapi takut tak lawa je.

L : hey thanx for stopping by.excited to see u comment here. =)