23 February 2010

Pabila tangan sudah mulai kasar

Rude Awakening : Sakit oi~
Hari ni,bermulanya bengkel fitting.Menggergas besi.Uhh~Satu badan berpeluh disebabkan oleh fitting.Oh bolehla aku kuruskan pipi aku yang makin gemuk ni. ^-^/ Tak cukup dengan itu,sekarang aku menahan saje kesakitan yang teramat di lengan kanan.Baru kikir besi,belum menggergaji. T-T 
Comel tak aku ketika ini ^-^ Perasan lebih.
Disnap oleh Aisyah ^-^/
--------------------------------------------------------------------------------
Huhu..Even vending machine pun nak tarik duit orang sesuka hati.Oh sengal.Hanya setin air yang tak keluar2 lepas salurkan rm1.50 ke dalam machine yang tak gune itu,aku terpaksa masukkan lagi rm1.50.Rm3.OO habis begitu saje.Dahage punye pasal lepas berfitting T-T
Memandangkan kedahagaan mulai menguasai jiwaku lagi bile air tin aku dah habis diminum,air tin member lain menjadi mangsa.Ahaha..Seronok~
Habis minum,kita kitar semula~ XD Jom main pijak2 tin!
Kaki itu bukan kakiku.Kaki Memeyh dijadikan model.
Kasut but bengkel terhebat! XD
Pijak-pijak!
Yeay,dah mati.Hehe..
Sedaya upaya untuk membuang tabiat minum air gas. -.-'

11 comments:

Nabiel said...

ish2..
suke bnor ko mnum coke ek?
is not gud emora!!:P

Emora Valeria said...

heee...ala..tdi pun rmi join aq minum sekli.hihi

PrinCe_TopEx said...

pix snapp yg smart!!

Emora Valeria said...

trimass topex =)

ParkAir said...

mesti time nk kena pijak tu tin tu meminta belas kasihan. tulung!!

maisyara Pot! Pot! said...

comey2 pun minum coke erk? mai tk thn minum coke.. tekak taleh trimer xD

Emora Valeria said...

mai : hehe..coke sgt kuat gas nye.

Parkair : ahaha~pandai anda mereka dialog.

Encik Zul said...

kitar semula~ pikir dlu sblm buang.

Emora Valeria said...

en zul : =)

ARC™ said...

keh3 apelaaa pijak tin pun bleh masok blog?

Emora Valeria said...

arc,mesti ah.aq nk promote tin tuh.ahaha..