22 February 2010

Bila aku ditagged

Rude Awakening : Terima kasih NurAin kerana mentagged diriku.hehe..
1 . adakah anda rasa hot ?
Biar aku pikir sat.Aku tak rasa diriku hot sebab aku comel,tak hot. ^-^ wah~Perasan gitu~
2 . upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang !
3 . cerita pasal gambar wallpaper itu
Memandangkan aku sangat la gila Nikon dan Canon,aku buat foto ni menjadi wallpaper aku ketika ni.Foto ni telah direka sepenuhnya oleh Zulkarnain Halil . Mantap editan beliau!
4 . bila kali terakhir makan pizza ?
Oh serius dah tak ingat.Tersangatla lama.Tapi yang pasti dah sebulan lebih tak menjejakkan kaki ke situ.
5 . lagu terakhir anda dengar ?
Russian Roulette-Rihanna
6 . selain nama sendiri , anda dipanggil nama apa ?
Rara.Kalau orang yang biase kenal aku kat dunia online,aku dipanggil Emora.
8 . tag lagi 8 orang
Naim
Kak Zara
ZackZukhairi
Nabiel
Topex
Safie (Neo)
Ema (Oren)
Fareeza ( Bintunk)
9 . siapakah org no.1 kepada anda ?
Beliau merupakan budak kelasku sekarang.Sangat meminati fotografer,same sepertiku,
10 . katakan sesuatu mengenai org no.5
Editan bagi lagi hebat ok!
11 . no3 ada hubungan dengan siapa ?
Dengan teman wanita beliau =)
12 . bagaimana pula dengan no4
Oh beliau semestinya single.Tapi ku rasakan beliau banyak skandal di GB.Hehe. =P
13 . pesanan kepada orang no6
Bagi result smart untuk semester ni ! =)
14 . kata2 cinta untuk orang no2
Walaupun jauh beribu batu,ku tetap sayang padamu akak,hehe..
15 . adakah no7 dan no8 mempunyai persamaan
Oh sangatla ketara.Mereka hebat dalam dunia edit foto. =)
16 . berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda
Nurain Rodze nama diberi
Muda dariku
Beliau menjaga seekor panda di blog beliau
Sangatlah friendly
Cute sentiasa =)
17 . 5 perkara yang saya tau tentang cik asma
Tak kenal gerangan cik asma. 
18 . persamaan antara kambing dan lembu
Sonang eh..Kambing dan lembu ade 4 kaki.Dan mereka sukekan rumput
19 . perasaan anda buat tag ini
Sangatlah pening dan badan juga jadi sakit.
20 . adakah anda tahu si razman itu sengal
Razman tuh sape??
21 . Gay or Less
Gay bila aku gumbira
Less bila jualan murah di mall sedang ke udara =)

4 comments:

nurain rodze said...

perghhh !
lawa gilosss wallpapermu !
jeles ni .

Emora Valeria said...

hee~ XD maseh2!

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

dah berjuta kali kak kena tag benda ni~

huwaa~

tak rela~~

kih3~

aku cinta padamu juga dik~

Muhammad Safie said...

letih gile wat tag..peluh2..