22 March 2010

Bukti dah ade~Sila abaikan ke-ketot-an aku

Rude Awakening :Uhuk2~ ( bunyi batuk)
Balik dari kelas,makan ubat batuk,terus lentok.Betapa seksanye tekak dan dada aku nak melayan karenah batuk aku yang saban hari makin teruk. Sape suro tak pantang.Padan muke dengan diri sendiri -.-'
Bangun tido,mandi terus bukak buku D.E.Semangat nak study ade mase tuh,so laptop memang tak on.Wah first time tuh.Perubahan baik.Dah habes revise,bukak laptop,masuk FB.Upload2 foto.Dalam pukul 5 lebih,roomate aku jerit dari dalam bilik.


'Ra,foto Ra eksiden go kart dah upload kut kat FB!'
'Ha?!Dah upload ke!Ciskek tolla!Mane2?!'
'Ni ha..' ( sambil gelak2)
'Abesla kena bahan nanti.. -.-'
-----------------------------------------------------------
Menatap sebentar foto eksiden go kart aku memang agak tak lea blah.Baru aku tau camane situasi ketika tuh.Ceh~!
Korang tengokla sendiri betapa hebatnye aku meng-strike tayar dinding di go kart tersebut.
Ketot kan aku?Haha!
Memang mendapat sambutan hangat ah foto ni kat wall FB.52 komen sekali harung.Memang jadi feymes jap ah lepas ni. -.-' Sabar je la.
P/S : Tapi kat jalan raya aku pemandu yang berhemah ye.Kat litar go kart je slack sket.Neves2.Hehe.

5 comments:

Nabiel said...

hehehe~
cayalah ra!!
mrase eksiden~
best wo0o0~hehehe

Emora Valeria said...

best la sangat biel.. XD

Muhammad Safie said...

Stylo ah...
Valuable experience...

.khai. @ drcomot said...

wah, takpenah men go kart laju2.
yang slow2 kat genting tu penah la.. huhu

Emora Valeria said...

khai.GENTING BEST OH!
neo.yup!experience yang best~