21 March 2010

..Dan award ini jatuh kepada..

Rude Awakening : Hee..Tersenyum panjang ke hujung pipi melihat award ini~
Pagi2,dengar dah suare2 mc kat bawah.Oke karnival still go on.Yang menarik perhatian semestinya bola jaring lelaki.Sangatlah unik untuk dilihat tatkala bukan gadis2 yang bermain,hanyalah jejaka2 yang semestinya hot2 bermain.Suke tak terkata..Haha..
------------------------------------------------------
Berbalik kepada tajuk
Online saje,aku terus onkan blog aku.Melihat kotak singgah aku,ade satu mesej yang mengatakan aku telah diawardkan award ini.Suke tak terkire~ ^_^
Beautiful Blogger Award telah diberikan oleh Dayang Redzuan
Terimass ye~!
Undang2 kanun untuk menerima award ini telah termaktub di bawah ini :
1. Thank & link the person that gave you the award?
Terima kasih tak terhingga kepada Dayang Redzuan

2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

1.
 Blog yang pertama yang akan aku singgah bila adenye entri terbaru dari beliau

2.
Entri beliau makin lame makin mantap.Bagus bro!

3.
Kartun2 beliau memang buat aku gelak je.Tension mesti hilang tengok katun2 beliau.

4.
Entri beliau memang ade yang beri info yang kadang2 aku sendiri pun taktau.

5.
Ade vlog je,komfem aku terjah blog beliau!Entri beliau pun best!

6.

Ayat2 beliau dalam entri2nya sangat lah puitis,isi tersirat tersurat semua ade.Best!

7.
Style jalan cerita beliau di entri2 memang best!

8.
Entri yang makin lame makin bersajak aku bace.Tapi tetap best~

9.
Semestinya ade entri beliau yang buatkan aku tergelak seketika.Bandage ye GT? =P

10.
Cisdel!Blog beliau memang warna-warni dengan lembu menjadi simbol blog ini.Cute!

11.
Hijau je masuk blog beliau.Ade entri menarik,memang aku singgah.

12.
Every entri beliau semestinya penuh dengan foto2 edit.Bagi aku jeles saje.Huu..

13.

Aku memang akan singgah ke sini untuk melihat fotosnap beliau yang sangat cool~

14.
Segala konsep dalam blog beliau sangat menarik perhatian aku.Entri pun best!

15.


Foto2 dalam blog ni memang unik sangat!Terbest la bro!
------------------------------------------------------------------
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.

Baik bos!

4. State 7 things about yourself
Nama sebetulnya Syaheera.Diberi nickname EV
Pelajar Degree tahun 1 UTeM kos Pengurusan Pembuatan 
Memang sah2 umur aku 20,bukan budak sekolah lagi. -.-'
Memang sangat addicted dengan air gas,terutamanye coke dan pepsi.
Sangatlah pemalu dalam dunia realiti
Total kecik,tidak setinggi mane.
Aku single semestinya ^_^

Siap jugak tagged ini..Haha!Maseh sekali lagi!



6 comments:

.khai. @ drcomot said...

wooo.. thx cik emora..
syg kamu la(:

Emora Valeria said...

ahaha...welkam khai!syg kamu jugelah!

ParkAir said...

weh aku pun ada? terharunya.. (mana tisu aku ni)

Emora Valeria said...

ceh parkair~hempuk ngan besi baru taw.hehe

ZACK ENTRY said...

<---------tidak tersenarai

Emora Valeria said...

ala ze,jangan keciwa.blog ze pun selalu singgah la... =)