10 June 2010

Bila dah terlampau bosan,idea mencurah2

Rude Awakening : Berapa lama lagi mau cuti ni..
Salam semua..
Ternyata aku dah menghampiri tahap kebosanan yang tersangat hypertonic tatkala time cuti semester ni aku tak buat part-time.Duk rumah,jadi bibik part time kat rumah. ^_^ Seronok tapi tadak gaji.Harap maklum.
------------------
AGENDA UTAMA
Edit2~
Dah taktau nak buat pa,aku bukakla photoshop.Tak edit lagi gambar member aku.So,gode2 la benda alah ni.Otak duk pikir idea nak edit bagi nampak lain.Memandangkan dah lame sangat aku tak buat Manipulation,aku pun try la kat ggambar beliau.Sumber background aku amik kat DeviantArt . Yang laen aku olah sendiri.Sejam kemudian,dah nampak hasil.Tapi cam dah makin buruk lak aku edit. T_T 
SEBELUM
Background yang aku guna
SELEPAS
==' Buruk.Sori weh..Aku jahanamkan gambar ang.Maafkanku~

13 comments:

RastaMat said...

Power2..
Thumbs up!!!

nabil_potter said...

cantik..edit guna ape?

Emora Valeria said...

Mat : TQ bro ^_^/
NP : Photoshop cs5.But still need to improve.tq ^_^

Fitrihadi.com said...

perghh smart ar tu..kasi markah 90% hehe :)

Tengku Mann said...

buruk tol...background dia x lawa sangat...edit dia ok lagi...^_^v

Muhammad Safie said...

Smart ar...Skill photoshop yg bgus...Adehh..xreti nak wat camtu...

ieQa sWetLuv said...

wahh pasni leyh la ang edit gambo aku lak ya hak3

Emora Valeria said...

Ieqa,aku on ja..hehe..
Neo,masyeh ^_^ T sy ajar eh..
Mann,maseh juga..hehe..
90 markah? ^_^ TQ~

zikeryhassan said...

smart what. style.

sbb sy xpenah nak terer guna photoshop

Ikemal said...

yeah. jarang tngk girl yg reti adobe. kita geng ( bukan girl )

Emora Valeria said...

Zik,tq yep! ^_^
Ikemal,satu kali sep!hehe.. ^_^

::aMaD:: said...

lawa gamba tu! kim salam kat tuan edit gamba tu yer. =D

Emora Valeria said...

amad,wslm.hehe