24 June 2010

Kontest Gadis Paling Comel.Aku comel tak? ^_^

Rude Awakening : Hai saya Doralin ^_^ Boleh saya bantu?
Salam semua..
Memandangkan blog aku dah makin tua,aku dah mula buat perubahan sedikit je pada blog aku.Terima kasih kepada Incik ZE kerana sanggup ajar diriku dari awal sampai akhir untuk buat link read more tuh.Ye aku taktau nak buat link read more,sebab tuh aku biar entri aku panjang berjela sampai nak skrol pun dah tak terlarat.
So lepas ni,korang klik eh yang link 'Klik untuk teruskan membaca' tuh ok? ^_^

----------------------
AGENDA UTAMA
Akulah Gadis Paling Comel! ^_^ (Muntah jap)
Kali ni aku nak jadi budak comel seketika boleh?
^_^
Ye aku tau aku dah mula nak terperasan tapi bagila aku perasan kali ni je sebab aku nak masuk kontest ni.Ini kontest perlukan tahap kepujian dari diri sendiri yang terlampau.Aku tak reti nak puji diriku comel. =='











Comel kan Banner ni ^_^ Sila klik banner tersebut untuk terus ke blog beliau



Kontest yang unik ni telah dianjurkan oleh Cik NurAin Hassan . Aku dapat detect pun dari blogwalking.Hehe..So aku pun dengan segatal habis menjoin kontest ni  ^_^
Memandangkan beliau nakkan satu gambar yang comel,aku carilah segala folder untuk gambar yang natural,takde edit langsung.Nanti takdela orang pertikaikan aku edit gambar bagi comel.Oh tidak sama sekali.So gambar yang aku nak masukkan untuk contest ni ialah :
Tiada editan ye.Saya gerenti! ^_^
Satu syarat sudah lepas.
Syarat kedua dan ketiga..Oh beliau mintak aku jawab soalan ni dan juga tag seorang untuk join kontest ni.
  • Apakah benda cute/comel yang anda suka?
Benda comel yang aku paling suka dan ternyata sayang mestilah Nickoku yang satu ^_^ Dan juga bantal busukku.Oh maaf,gambar bantal busuk takleh diletak.Rahsia.Nanti korang tau rupa bentuk dia.Bluek!
  • tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??
Secara rasminya saya ingin men-tag...Ema aka Oren untuk sama2 join .Boleh kan Ema..? ^_^
Ya sekian saja entri yang perasan comel untuk kali ni.Lepas ni agak2 kalau ade kontest gadis paling pelik,komfem aku masuk ^_^
Erk..Doakan aku menang tau?Hehe.Nak hadiah2...
P/s : Berpeluh2 tangan nak taip perkataan comel untuk diri sendiri =='

11 comments:

Miro Armyrule said...

ala xleh join kontest ni..wakakaka

oReNdeViL'89 said...

OMG! hahah. tharunya..ok.ak join sbb ang :D

RizaL said...

aku nk joinn..
plsss

Nabiel said...

ko rse ak lyak x join?hehehe~
jge nicko tuh baek2 yea~=)

botol said...

asl gadis je?x adil!!

touyakaruma said...

eh jap ! contest nie bukan ke untuk gadis-gadis comel jer ke ? kenapa ko masuk ?

Emora Valeria said...

Touya,suke hati den la.aku tau aku tak comel.sengal la kau.
Botol,nanti ev buat jejaka paling comel eh.. ^_^
Biel,try ah join.hehe ^_^ Baek biel!Nicko selalu tido ngan aku.
Oren,masuk a..tau2!
Chigo,nantila aku buat contest. ^_^

Tengku Mann said...

kalau ra wat contest nak masuklah...
rasa2 kalau ra wat contest, hadiahnye mesti McD(McD da sebati dlm hidup ra)...hahaha^^

Emora Valeria said...

ha pandai pun mann..hehe

hafizmohamad said...

sis E!
smoga menang!
oyeay:))

Emora Valeria said...

Hafiz,terimass ya! ^_^