25 June 2010

Tutorial Photoshop kali ketiga dari EV ^_^

Rude Awakening : Go Brazil!
Salam semua..
Ye malam ni akan adanya perlawanan antara Portugal dan Brazil. ^_^ Moga2 mata aku segar malam karang sebab aku nak tengok team kesayangan aku main.
'Kau sokong sape Ra?'
Hehe..Teka ah. ^_^
Tengok je tema Google Chrome aku.Komfem korang dapat teka ^_^
Terima kasih abah. ^_^ Cam tau je along sokong Brazil kan? 
Semangat ku kepadamu Brazil!Go2!Kasi menang!
-------------------
AGENDA UTAMA
Vlog Tutorial Photoshop sudah keluar da.. ^_^
Whoops!Sudah lama gak eh aku tak post vlog tutorial photoshop.Bukan taknak post.Tapi aku takde idea nak ajar korang ape.So kali  ni aku ajar benda yang simple sikit.Korang tengok je la video ni.Jangan gelak ye dengar suara aku. ^_^ Kalau tak paham,sila tanya ye.Maceh!

video
Ding3!Selamat mencuba ! ^_^
Entri kali ni pendek sebab dalam video tuh aku dah berceloteh banyak dah ^_^
P/s : Alamak..video kecik lak eh..Korang view FB aku la. =='

22 comments:

botol said...

aku dah pikir byk2 dah..
ko lah jadi ckgu photoshop aku..
thnx byk2.

magnoliapert said...

Wsalam. Wow! Best best dapat belajar untuk membesarkan mata. Hehehe. Thanx EmoraV.

Lepas ni wat lah tutorial macam ni lagi.

Ringkas dan senang dan cantik :)

Terima kasih.

Emora Valeria said...

alamak botol,ku terharu seketika..hehe..

Same2 sygs magnolia.. ^_^

zairie said...

ev.. sifu... hehe... thanks ajar.. ley tingkat kan kemahiran editing lg nie... sharing is caring... =)

Emora Valeria said...

zairie,same2..jangan panggil sifu.tak sampai lagi la ^_^

botol said...

haah,,aku sanggup bayar ko klo ko wat claz photoshop

maisyara Pot! Pot! said...

yeah! kita geng. hahaha... malam ni jgn lupe tgk brazil lwn portugal. erk? malam ni kn? xD




*napa tak leh tgk video tu? :(

Emora Valeria said...

Botol,t insyaallah aku try buat.wah gitu..
Mai,mesti ah! ^_^ erk,takleh tgk ke yang?dah try usya kat fb ?

Privacy_Resident said...

thx 4 diz tutorial! nice~

JOM KERJA WATER & LEKAR...

Emora Valeria said...

PR,same2 ^_^

Tengku Mann said...

ra, terima kasih banyak2 sbb kongsi tutorial ni...
emmm...pelik...tutorial 3d tak jadi ke wat?

Emora Valeria said...

mann,3d ade yg dah buat..pakai cs3.ra nk aja pakai cs5 takut ramai xde lagi

ARC™ said...

haram! cmtu rupenye besarkan mate hahahhaha

Emora Valeria said...

Ahaha.. ^_^ Arc,cer kau try kat mata ang.mesti gila kiut. ^_^

Tengku Mann said...

ooo...eh..takpe2...cs3 pun boleh gak...tapi kat mana tutorial dia?
kat dlm blog ni gak ke?

Emora Valeria said...

dalam blog gak.g tgk kat side bar.epilog seorang loser.

Muhammad Safie said...

wow sifu..best ar tutorial...baru taw camtu care nak adjust mata ngan parut...cun..

Sore pun cute...haha..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Ooo...padanla kau nampak comel.Kantoi! Hahaha.

Tengku Mann said...

terima kasih ra...^_^

Emora Valeria said...

neo,cube try edit mata kasi besar.hehe..MFJ,aku memang nak kantoikan pun.haha..Same2 mann

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

cumeinye chrome awk ekk..
=)
cane bt 2?..
nk gak!...
=)

sudi2 la ae folow blog sy...tq!

http://owlkieranaa.blogspot.com/

Emora Valeria said...

ctiey,chrome tuh dye ade bagi link kat bawah kalau nak buat tema fifa. ^_^
hehe..sure2.terjah ke sana