30 November 2010

Hobi baru dikala cuti sem bermula ^_^

Rude Awakening : Mata kuyu..
Salam semua..
Sekarang dah hari keenam.Entah cuti sem ni aku rasa best je nak mengira hari ni dah hari keberapa aku bercuti.
Best jugak sebenarnya.Kepada yang tak bercuti lagi,jangan cemburu ye.Aku pun baru start cuti.


Selama enam hari aku bercuti,baru aku terasa aku dah mula ade hobi baru.
Punca pun sebab aku nak kasi hadiah kat si kacak 24.
Poyo lebih before cuti habaq mai kat diri nak belajar skill baru nak edit gambar.
Nanti lah tunggu si cantik manis nak ajar manipulasi gambar.
Sekarang ni aku nak fokus kat benda ni dulu. =p


Baru aku tau susah jugak nak buat paper crane.Ke aku sorang je yang cakap susah?Setengah jam buat baru siap satu.Tuh pun krepot.
Hasil origami saya setakat ni.Banyak lagi nak buat ==
Akhirnya dah berjaya menggemukkan bintang kecil itu. ^_^
Yang origami burung belakang tu abah aku buat.Yang kuning ni aku buat.Nampak cacat.
Aim di hati nak buat seratus origami bintang ngan hati kecik.
Tapi boleh ke ni.
P/s : Agak-agak kalau aku buat vlog tutorial origami ok x? =p

3 comments:

Mya Amira said...

Ok! best jugak buat origami, rasa mcm zaman kanak2.. hehe..

Emora Valeria said...

hehe..betul tu ^_^

MIMIE AIZA said...

nak origami :)