05 December 2010

Lepas ni sape nak kahwin pulak?

Rude Awakening : Tangan dah berinai
Salam semua..
Hari kesebelas sudah.Esok dah hari ke dua belas.Ye bila nak start semester 4 taktau.
Lambat tunggu nak habis cuti.
Kelmarin menetap di Kuala Lumpur buat seketika.Bukan saje2.Tapi ade majlis akad nikah dengan majlis kahwin esok selepas kelmarin.
Cukup terharu aku tengok sepupu aku yang sorang ni dah pun selamat diijab kabul.
Perhiasan semasa akad nikah
Kepada Kak Yanie dan Abang Lan,Selamat Pengantin Baru ye.Moga Allah memberkati hidupmu sebagai suami isteri ^_^
Hantaran cokelat Ferrero ^_^
Hantaran kurma ^_^
---------------------------
Suasana pada hari persandingan pun memang seronok.Yela,aku ni tak pernah tengok lagi majlis kahwin dari saudara mara.Nak tunggu turn family aku memang lambat lagi la sebab aku yang sulung.
Kredits kepada Sam Rais sebagai fotografer pada malam tu.Terima kasih sebab bagi permission nak amik gambar ni ^_^
Lokasi majlis :Dewan Puspanita ,KL
Suasana dalam dewan sebelum bermula majlis
Tempat bersanding pengantin.Tema ungu malam tu ^_^
Abang Lan dan Kak Yanie ^_^ Congrats!
Keluarga kami ^_^ Aku di sebelah pengantin perempuan 
Baru aku tau penat jugak jadi tukang hantar cenderahati untuk orang yang datang.Mau tak lenguh kaki. =p Tapi penat pun,memang seronok. =) Habis majlis,naik atas main inai.
Hasil seni sepupu sendiri ^_^
Lepas ni sape lak nak kahwin?

9 comments:

zool said...

photographer ambil gambar kawin ek?

AesyaZealous said...

weh ade cita2 nk jd photographer ke? nnt aku kawin ko tgkp gmbr aku, kasi murah sikit laaaa..hahah

Emora Valeria said...

bro zoo : a'ah.hasil kerja dye banyak gambar orang kahwin.
aisya : Ade cita2 tapi takde kamera.camne tu? =p

Imzainieyzulkipli said...

perghhh lawa lah wedding nie...

Emora Valeria said...

im : hehe..lawa kan? ^_^

Privacy_Resident said...

terus nak kawen tengok gambar2 ni! boleh? ahahaha

Emora Valeria said...

PR : Haha..same lah.tengok gambar camni memang dah niat nak kawen dah.tapi sebab pikir umur awal lagi,harapan 3 tahun akan datang la nampaknye. =p

| r i E n | said...

nice pixcha.... ;)

Emora Valeria said...

tq rien~ ^_^