28 December 2010

Entri tagged yang sangat panjang..

Rude Awakening : Balut-balut..
Salam semua..
Hari ni dah masuk hari ketigapuluhempat.Ye still lagi mengira bila cuti nak habis.
Bukak FB terus dapat notification dari Cik Fatin kita. Ade jugak aku nak mengupdate blog memandangkan idea nak taip satu entri je dah makin kurang.
Memandangkan tagged ni cam best je nak buat,so tiada paksaan untuk aku taip satu entri pasal tagged.
Syarat-syarat dia senang je :
1. Bukak music player korang tak kira dari handphone ke dari mp3 ke,janji ade playlist lagu.
2.Setiap soalan yang korang dapat,just tekan je butang next kat dalam music player untuk jawapan
3.Wajib untuk korang tulis jawapan berdasarkan lagu yang korang dapat,tak kira jawapan tu tak kena dengan soalan yang korang dapat.
4.Dah siap tu,ape lagi?Tag la kat blogger lain.
(Rajin betul aku translate BI ke BM ni ==' )


1. If someone says ' Is this okay?'You'll say?
--->Comatose - Skillet
2. How would you describe yourself?
--->Never say never - Justin Bieber
3. What do you like in a guy or a girl?
--->Asmaradana - Tiara 
4. How do you feel today?
--->Ignorance - Paramore
5. What's your life purpose?
--->Beat it - Fall Out Boy
6. What's your motto?
--->Firework - Katy Perry
7. What do your friends think of you?
--->Looking Glass - The Birthday Massacre
8. What do you think of your parents?
--->Janjiku - SOFAZ
9. What do you think about very often?
--->Pieces - Sum 41
10. What is 2+2?
--->Ketulusan hati - Anuar Zain
11. What do you think about your best friend?
--->Heartless - Kris Allen
12. What do you think of the person you like?
--->Careful What You Wish For- We Fell To Earth
13. What's your life story?
--->Fences - Paramore
14. What do you want to be when you grown up?
--->Broken - Seether feat Amy Lee
15. What do you think of when you see the person you like?
--->Let Me Love You - Mario
16. What will you dance at your wedding?
--->Superman - Five For Fighting
17. What will you play in your funeral?
--->For The Rest Of My Life - Maher Zain
18. What's your biggest fear?
--->E Ritorno Da Te - Laura Pausini
19. What is your biggest secret?
--->Rude Boy - Rihanna
20. What will you post this as?
--->Memories - David Guetta feat Kid Cuddi
-----------------------------------------
Yeah another tag from her. ^_^ Nasib baik yang ni tak banyak sangat soalan T_T

Berikan nickname pemberi award?
--->Atyn ^_^
Ucapan untuk pemberi award?
--->Terima kasih untuk tag ini. Sukanya.. ^_^
Listkan 6 artis/band/group yang anda minat
--->F.O.B,MCR,David Guetta,JT,Paramore,Bruno mars
Nak bagi award ni kat 10 blog meletup
--->Sesiapa je la yang rasa blog dia dah meletup.Boleh tak? =p

Oke done.Now fokus habis kat Hawaii Five O!
*Entri ni hanya tag semata-mata =p

2 comments:

ARC™ said...

aku masih xinstall itunes aku...malas hahahhahahhah so xleh nak random songs

Emora Valeria said...

haha..arc,macam2 alasan kau =p