05 January 2011

Edit lagi~

Salam semua..
Hari ni kelas cancel.Memang terbaik buat sementara waktu memandangkan baru je mula sem baru.
Dan memandangkan sekarang aku tengah menungu inai kat tangan ni kering dari pukul berapa entah aku dah lupa,niat aku nak mandi pun sampai sekarang terbantut. =='
Nak mandi tengah malam ni tak elok,tapi gatal badan dah ni..Nak mandi ke tak...
Haih kau Ra,konflik memanjang.
Still menunggu inai ni habis kering,aku pun geledah la sikit photoshop ni ha.Lepas ni takleh nak geledah sangat dah photoshop sebab nak kena geledah Microsoft Project software lak.Kata budak management ye dak?
Dan kemungkinan besar untuk menghasilkan gambar yang menarik sangat la tipis disebabkan oleh gambar original sangat susah nak jana idea.Tapi terima kasih kepada Anum sebab kasi aku edit gambar dia. =p
Versi aku dan versi dia sangat lain. =p
Original
Versi Anum
Versi EV =P
Ye aku still tak dapat nak edit macam dulu.Tertekan hati =='
Dah la nak mandi apa-apa yang patut. =p 

5 comments:

Nabiel said...

still tk dpt edit cm dlu?
cettt..nie edit bkn maen canteq ag?lalala..glah mndi!hehehe

Emora Valeria said...

ala biel..betul la.buruk ha aku edit ni.huhu.. =p

Mya Amira said...

ni cantik la ni :)

Muhammad Safie said...

Versi Ev tu more realistic...

ParkAir said...

Damnnnn gojes! Macam cite katun disney.