13 March 2011

Special edition ?

Kerja mengedit gambar memang menjadi part time job aku sebagai student.Tapi tak dapat pape modal.Saje suka sebagai hobi.Nak buat bisnes pun,erk...Edit pun tak berapa betul lagi.
Kali ni aku buat special contribution pada member dan si dia yang sudah selesai membuat performance di annual dinner malam tadi.
Hasil kerja tangan dari diri sendiri sebetulnya =p
Members of the band 


Dan semalam merupakan annual dinner untuk FKP.
Aku sekadar datang nak makan dan tengok persembahan.Overall,makanan tak kenyang tapi boleh tahan sedap dan nice jugak.
Persembahan not bad.
And paling best sebab dapat bergaya sakan malam tadi.Sekali sekala nak melawa,ape salahnya. =p
Retro shade
There's a yummy factor on it. Nice~~
Oke sekadar ilusi.Tak reti.Posing je =p
Disebabkan line internet tersangatlah busuk hari ni,aku tak jadi nak update panjang2. =='

3 comments:

ARC™ said...

lawa gile ko edit sumpah lawa gila

Emora Valeria said...

thanks bro.aku tengah belajar lagi.yang pasal banner yang kau suruh edit dulu tak tercapai dek akal lagi.aku takde idea weh. T_T

Nabiel said...

smart la ra..huhuhu~
tpi cm kenai jek yg pgg gitar tuh?ekeke..
muke lbh krg wey~=P