15 March 2011

Sneak peek another photoshop~

Ahah!Hari ni memandangkan takde kerja..Oke ade kerja sebenarnya tapi hati aku rasa nak buat tutorial photoshop je.Dan memandangkan bilik aku takde orang sangat,so takde gangguan suara lain dan tanpa sebarang segan silu,siap sudah satu video yang korang tunggu selama ni. =p
.......................
Oke well bukan dalam entri ni sebab internet kat sini a bit slow.Bukan,banyak slow.Upload video pun 3 jam tak lepas-lepas 5Mb. =='
But nak kasi korang berfikir,edit kali ni just overall touch on something yang aku selalu guna untuk edit gambar.
 Rectangle Marquee Tool > Layer by Layer > Blend Mode >Topaz
I'll upload that video soon. Agak-agak wifi McD laju tak nak upload? =='

Sneak peek after photo:


8 comments:

Ichigo Miro said...

tuuuddiiiiaaaa...mata!!..huhu

Emora Valeria said...

haha..kasi besar sikit.next entry nak upload video tapi tak lepas-lepas.tertekan.

zool said...

wah.. terer2....
tak rajin la nak mengedit2 gambau ni

Emora Valeria said...

hehe..tq bro.takpe.nanti ade tutorial.leh try =)
tapi sebab internet cam tak ok,takleh nak upload lagi

akugumbira & riang-riang said...

nice pic.. edit pakai pa?

Emora Valeria said...

yang ni guna photoshop cs5 ^_^ tq~

Nabiel said...

nie mata ka kumbang?
besaq sgt!hehehe..
mkin mantop ko mengedit pic yea ra..
aku dh tgl lame..lupe dh..huhu

Safone Mad said...

edit gamba safwan :D