29 April 2011

Gula Gula???

Tertarik dengan poster dia je.
Sudah pukul 2.40 petang,menandakan baru 40 minit yang lepas aku bangun dari tidur. Oke nampak sangat terkantoi bangun lambat disitu. Tidur pun pukul tak-lebih-dari-Subuh-tak-lambat-dari-3. Memang patutlah bangun lambat. =='
Bangun dari tidur,sesudah mandi dan solat,terus membuka laptop dan ke ruangan blogspot. Sekali ternampak satu link bertajuk 'Penubuhan k-pop versi Malaysia' yang terus ke laman blog Encik Arc yang aku selalu terjah tu.
Selepas membaca dan membuat sumpah seranah kecilan dalam hati,terus mencari laman-laman yang berkaitan.Nak cari kat youtube,memang haremjadah takde lagi lagu-lagu diorang yang keluar.
Kumpulan Gula gula? Oh for God sake,nama kumpulan pun aku rasa macam orang yang takde idea yang lagi kreatif nak create nama kumpulan. Nak cari kat Google pun banyak keluar gula-gula lain. 
No need to say,nampak sangat industri muzik ni dah totally lack of ideas in producing good quality and also original music.Semua benda nak ditiru. ==' 
Official FB Gula Gula
..and yes there are 1209 like that page and increasing. =='
Like page dah naik 1212.Ape jadah?
Bukan kumpulan belah perempuan je,lelaki pun ade group ala-ala kpop. 
Taknak kritik lebih sebab dah kritik dalam hati banyak kali dah tadi
Nak ke official blog Gula Gula,sila ke SINI . Official facebook mereka di SINI dan official website mereka di SINI .
Aku rasa macam promote diorang la pulak ==' 
Lepas ni agak-agak Malaysia nak tiru ape lagi eh?

2 comments:

3rdteen said...

dorg dah ada lagu ke belum?....nak dgr...betul ke sedap 'sngt' suara tu...search kat you tube, mengarut jer kuar...

Emora Valeria said...

belum lagi.tu cari kat youtube tak keluar2. =p