21 April 2011

PDD yeah!

Hari-hari study week aku sem ni sememangnya tak dipenuhi dengan membaca buku Hubungan Etnik maupun membuat ulangkaji mengira sistem pemindahan haba untuk final exam Isnin ni.Banyak diberikan masa untuk benda lain yang sepatutnya tak patut dibuat pada minggu belajar.
Dan salah satu daripadanya ialah pameran PDD yang berlangsung pagi jam 10 sehingga petang jam 5.Itu pun nak dekat sejam menunggu pengiraan markah untuk pemenang. Kata pukul 3,last-last pukul 4 baru nak start penyampaian hadiah. Takpe,memang dah agak dari awal. =='
Tapi takpe,hasil penungguan itu tersangat berbaloi bilamana kumpulan aku merangkul johan untuk wakil Department Management. Oh suka2~
Kumpulan BSS ~
Tapi yang pasti poster aku tu memang tak menang sebab ada yang lagi hebat dari ini. ^_^ Tahniah kepada pemenang yang lain.
Semestinya exhibition tadi sangat memenatkan.
Bersama poster masing-masing
Group lain bersama projek masing-masing
Another three~
Tapi memang seronok hari ni walaupun hakikatnya penat.
Habis exhibition pun,dua lagi assignment kena hantar lagi.Memang serius takde rasa macam study week =='

3 comments:

Safone Mad said...

waa, best2!

sonnet™ said...

akhirnya akhirnya!hee!
ra,congratz! :D

Emora Valeria said...

hehe...tq sonnet. permintaan dimakbulkan ni =p
safwan,best sangat!