03 July 2011

Hobi baru

Blog ni dah lama tak terupdate. Update pun paling cantik pun letak gambar untuk Wordless Day tu je. Idea dah tak flow secantik macam dulu dah. Mungkin sebab banyak sangat benda lain nak kena pikir sampai idea nak update blog pun jadi malas nak keluar.

Amalan kejuruteraan aka LI dalam kampus yang mengambil masa selama 10 minggu akhirnya habis dah. Rasa terlepas beban untuk sem ni. Tinggal projek yang terbengkalai ni je.Kalau tak dah boleh balik dah mase ni.
Agak-agak tengah bosan time-time dah habis LI ni, aku mulalah start balik hobi aku yang aku dah lama buang masa lepas matrik dulu.
Lukis,menampal,mewarna macam budak-budak~
Edit gambar.Oke fine tak lawa aku edit ==

Ok dah takde idea dah nak menaip . Dem betul =='

6 comments:

nicko said...

EV! miss u so much
dh lame xkua ea

Emora Valeria said...

nicko u making me blush lah. ^_^ miss you too lah! ade je tapi sebab idea takde,so terpaksa invi =p

Fitrihadi said...

uishh jam dah pukul 3 pagi, tiba2 kuar gambar takde mata tu.. meremang bulu roma.. adehh...

Emora Valeria said...

ehee...minta maaf.lupa nak kasi warning =p

AesyaZealous said...

ko yg lukis ke tu?? cantik..

waaa seram mcm vampire.hoho

Emora Valeria said...

aku lukis dengan cut-out kertas warna..hihi..tq ^>^