06 September 2011

Update takde motif

Last update : 18 July 2011
Sekarang dah 6 September 2011.
Hmm... Lama sangat dah tak update. Niat nak update tu ade tapi otak aku tak sebijak blogger yang suka kemukan pendapat sendiri, tak sekreatif fotoblogger yang banyak gambar cantik untuk dipampang,tak sehebat blogger yang sudah dikenali ramai.
Aku ni student biasa yang terkapai-kapai mencari identiti.

Cuti yang dah dibagi pun dah nak setel down dah. Isnin depan start la kelas.
Tengok jadual Isnin sampai Rabu start pukul 8 pagi. Habis lah kau ngadap la muka aku yang tak cukup tidur nanti. =='

Kelas dah nak start. Jadual dah dapat. Strategi nak pergi balik kelas dah diatur.
Sebulan lebih je nak susahkan orang,lepas tu berdikari la kau Ra.
Ok tetibe tak sabar nak jumpa EVVa =p

Hah update takde motif. Saje nak luahkan hati. Oke nak sambung main game lagi.

5 comments:

kura said...

pelajar fkp yaw! haha.. blogger utem eh.

Emora Valeria said...

haha =p ha'a.utem~

zulhilmi tempoyak said...

jgn nk low profile sgt..haha

serbasalah said...

fkp tahun bape eyh :P

Emora Valeria said...

fkp tahun 3 sudah ^_^