23 April 2014

Hey dah...

Dah 6 bulan kerja.
Wow lagi. Sebab masih tak percaya. Dulu sibuk nak kerja. Now dah kerja, sibuk nak rehat. Erk. ==

Hey dah 10 bulan aku tinggalkan bumi Melaka.
Wow lagi. Sebab sekali lagi aku tak percaya. Dulu sibuk nak lari dari Melaka. Now dah duduk Bangi, sibuk nak pergi Melaka.

Dah 6 bulan ni duk Bangi.
Wow lagi. Sebab masih tak percaya lagi aku bermastautin di negeri orang. Dulu sibuk nak cari kerja kat negeri sendiri. Now hamik kau, jauh lagi dengan family.

Dah 6 bulan aku duduk sini.
Wow lagi. Sebab masih tak percaya lagi yang aku makin dekat dengan yang tersayang. Dulu sibuk mengadu lepas belajar susah gila nak jumpa. Now setengah jam je jarak perjalanan kalau nak jumpa. Senangnya.

By next week dah sebulan aku tukar status.
Wow lagi. Sebab masih tak percaya aku dah berstatus fiancee orang. Dulu sibuk pikir lama lagi ni, setahun dua kerja baru nak pikir. Now dah nak sebulan dah cincin tu tersarung kat jari. Happy =)


Doakan aku sehingga ke jinjang pelamin dan akhir hayat.
Doakan aku berjaya dalam hidup.
Doakan aku moga cekal dalam cabaran hidup.
Doakan aku untuk berjaya macam orang lain yang dah berjaya.

Aku doakan untuk kalian semua perkara yang sama =)

Nampak tak hidup makin lama makin ceria, penuh warna-warni. Alhamdulillah~

1 comment:

::MaEstrO aMaD:: said...

selamat maju jaya.
semoga Allah merahmati dan murah rezeki selalu. aameen.