19 December 2009

KL,Kuala yang penuh dengan Lumpur

Rude Awakening : Sengal tol title entry kali nie.haha
Cukup tak suke meReka title entry sebab aku tak reti.harap maklum.Salam kepade bloggers!Ini kali ketiga entry telah dipost pade hari ni.hee..Pade 17 aribulan yang lepas,aku bersame family menuju ke KL,kota metropolitan yang dihujani limpahan lampu2 yang terang pada malam hari.Bertambah sengal ayat kau Ra.haha.Banyak la foto2 yang telah disnap oleh aku dan adik2 aku.Memandangkan krismas makin lame makin hampir tibe,banyakla foto kali ni ke arah dekorasi krismas.huhu. -.-' Maal hijrah takde pulak nak wat deko2 neh.Aku taknak banyak menaip kali ni,sebab aku tak reti nak bercerita.So,foto je la aku tunjuk. =)
-----------------------------
Hari pertama...
Menuju ke KLCC!Snap oleh adikku,Syazwan
Dekorasi Krismas kat KLCC.
Malam hari pertama...
Pavilion!Ni kawasan dalam Pavi.
 
 
Kawasan luar Pavi pulak ade dekorasi Rusa berlampu
Sangat lawa!
-----------------------------------------------------------------
Hari Kedua...
Menuju ke Chow kit road menaiki Kl Monorail.Gambar di atas ni aku sempat snap ketika berjalan2 di kawasan tuh.Terpikir gak,selesa ke duk atas pangsapuri camtuh..
Lepas tuh menuju lak ke Imbi.Terus ke Times Square.Foto atas ni kat Cosmo World.Roller Coaster tuh sedang bergerak ketika aku snap.Aku sekadar melihat saje sebab takde teman nak naek sekali.huhu.
Sebelah petang..
Menuju ke tempat yang penuh dengan kedai menjual kain2,baju kurung,tudung2.Aku taktau name tempat tuh sebab aku tertido.Sengal.Ramai orang mase tuh.Adik aku sempat snap foto orang tuh memegang belon.
 
KLCC pade malam hari.Mase ni bertolak balik ke hotel.
----------------------------------------------------------------
Hari ketiga..
Ke kenduri kahwin sepupu!Tak sempat nak snap foto pengantin,cupcake pun jadilah.huhu..
Tetibe je perut berbunyi pas tengok foto cupcake neh. -.-'
Tamat sudah!Hee~

11 comments:

nurain rodze said...

yaw ! killer la cupcakes tu .
nyummmy !

ciknamr said...

huhu nice photo..walo pn da sthun setgh na dok kl tp x pnah nak hang out click2 kat kl.. heee sll je bz..chantek!!....

.:fifi:. said...

smart gmba2 tuh

Hang TuARC said...

lawa gleee gmba2 tu weh...
tgkp gne ape?
bole masok blog4ft tu =P

Emora Valeria said...

arc : gune handphone aje.hihi..blog4ft tuh ape ??

zack zukhairi said...

cantik gmbar2 ni. macam ada effect HDR plak.

Emora Valeria said...

zack:walaupun hakikatnye bukan hdr .huhu..masyeh! XD

Farhana said...

Ouh.. Nampak sdap laa cuppies tu.. Huuu.. ;)

Anyway, nice pic.. Seyes gune fon jek? Fon canggih ni..

Emora Valeria said...

farhana : hehe..yup2!serius juz a hp.tade nikon or canon sebb ta mampu. -.-' hehe..no lah

syera said...

waa . gler cute cupcake ouh even nmpk simple ngn dekorasi kt KLCC . lawa lawa ! :)

Emora Valeria said...

syera:grazias mucho!