19 December 2009

Tutup seketika

Rude Awakening :Blur kembali lagi!

Pulang sudah dari KL.Terlampau penat walaupun hakikatnye aku dah 3x tidur dalam kete.hehe..Memandangkan foto2 yang aku snap mase di KL still lagi dalam memory card,next entry la aku letak ye..hehe..
-----------------------------------------------------------------

Serius aku da addicted sungguh kat blog.Takde cite,nak guk bagi ade cite.So,dengan muke yang blur dan poyonye,aku mencarila jugak kat dalam folder foto,kat myspace aku,kat facebook,kot2la ade benda aku nak taip..Sengalism melande ah. -.-'
Klik2 ke website yang ade,aku terus menuju ke album 290790's model milik aku kat Myspace.Oh baru aku perasan,aku dah mengedit 58 keping foto dari pelbagai jenis orang.Pelbagai jenis edit aku da try,yang jadi mangsenye mereka2 ni lah.hehe..Trimass aku ucapkan kepada mereka2 yang sudi untuk mengambil perkhidmatan aku untuk mengedit foto. ^.^

 
Nilah hasil kerja aku selame nie.
Memandangkan semester 2 semakin menjejakkan kakinya,aku decide untuk menutup editing request untuk sementara.Lagipun otak aku ni dah kekurangan idea untuk mengedit.Mintak maap kepade yang terlepas peluang.Lain kali ok? =) Aku pun nak rehat guk.huhu...
Nota jari kelingking:Senang cite aku post tutorial kat blog aku lagi senang.

7 comments:

cik EPAL said...

nice :)

Emora Valeria said...

grazias !

zella said...

cantek2.....

slm kenal....

.miss shazanatul jannah sulaiman. said...

hu.thumbs up 2 emora cz sgt tere dlm editing worlD!huhu

Farhana said...

Wahhhh.. Mau jugeee.. Buleh tak??? Ngeee.. ;)

zack zukhairi said...

ala...da tutup request ke? baru nk mntak tlg edit gmbr aku..hukhuk

Emora Valeria said...

Kalo ko nk,next open eh,ko first klien aku. =p