08 January 2010

Argh!!!Salah pasang ke?!

Rude Awakening : agak sengal di situ.. -.-'
Takde motif aku bubuh gambar ini sebenarnye..hehe
Haish..Gile sengal bile dapat tau rupenya kakak tersalah pasang wayar moderm tuh..
Patutla takleh nak online...Aku rase cam nak baling2 je moderm tuh keluar..Argh!!
Kalau tau benda tuh salah pasang,dah lame aku betulkan..haish..Sengalism melanda...
 
Btw,semalam aku pergi menonton movie Paranormal Activity dengan housemate dan roomate aku,Aisyah dan Ekin.
Huhu..pade mulenye jalan cerita agak membosankan tapi dah masuk pertengahan cerita,aku dah mula menutup muka dengan sebelah tangan.Pelbagai ayat2 yang kurang sedap mula keluar dari mulut aku dan mulut audience yang lain ketika tuh..
Budak port belakang yang mule2nye gelak ketawa,dah mula menjerit.haha
(Padan muka)
Memang lepas tengok movie tuh,aku jadi takleh tido malam...Malam tuh,kul 4 baru aku lea tido..
sebab terbayang2 lagi scene movie tuh.
Dan padan muka aku bila esok paginye aku bangun lambat,dan akhirnye tertinggal bas pukul 7. -.-'
Maafkan aku kawan2.
Dan terima kasih kepada housematekuh yang sudi menghantar ke kampus tadi..
^___^
Ugh..Sengal la kau Ra..Penakut.
Bukan penakut,tapi agak lemah sedikit semangat.Same la tuh.hehe..
Memangla aku suke mengedit foto yang berjiwa horror,tapi hakikatnye aku memang tergolong dalam spesis penakut..sedikit.
Shh..diam2 suda..hehe..
Tapi aku musykil,mengapakah ade yang takut pabila melihat foto aku yang diedit sebegini rupe? -.-'
P/s:By the way,ini lah yang menemani diriku selalu di Melaka =)

14 comments:

zack zukhairi said...

tak seram la citer ni. aku gelak dari awal smpai abis kot...

Emora Valeria said...

zack:ah sudah!huhu...aku mmg pnkut,mmg sume cite yg mmg agak xseram bgi kaum lelaki,agk serm bgi diriku.
tapi nape ade je yg tkut tgk gmbr aq di ats neh eh? -.-'

Aelfi said...

ahh..horrorrrrnyeee...

aisha wUtevA!! said...

salam singgah,

ala.. x tengok lagik citer nih.
seram ek??
heee, hopefully seryes ah seram, sbb tajok ley tahan kan?? hiks~

Emora Valeria said...

aisha:xrugi but memule mmg busan sket.juz tggu til climax part.
aelfi:totally

nyna said...

suke tengok gmbr 1st tu.
i like gitu :)

Emora Valeria said...

nyna:me too.suke juge.hehe..thnx darl!

F I T said...

cita antu lagi..adoii apa yg bestnya??menakutkan orang ja..haha

Emora Valeria said...

fit:dah memang ituh la motif cerita horror..-.-'

F I T said...

tak suka tak suka..kang malam takleh tido haha

zack zukhairi said...

kirim salam aku kat kawan kau yg tengah makan kentang goreng tu ya? comel la :)

Emora Valeria said...

zack:sape weh???

zack zukhairi said...

gambar yg awek pegang kentang goreng letak kat bibir tu

Emora Valeria said...

zack:oh2!cam aq je.. -.-'